9. april 2020
Troels II Munk er nomineret til årets mandlige skuespiller for sin hovedrolle i Holbæk Teaters »Monsieur Ibrahim og koranens blomster«. Her fra en forestilling i Kundby Forsamlingshus.
gallery icon

Se billedserie

Troels II Munk er nomineret til årets mandlige skuespiller for sin hovedrolle i Holbæk Teaters »Monsieur Ibrahim og koranens blomster«. Her fra en forestilling i Kundby Forsamlingshus.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bloggere nominerer lokale teatre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bloggere nominerer lokale teatre
Holbæk - 24. januar 2020 kl. 16:47
Af Morten D. Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To Holbæk-teatre er med i opløbet, når CPH Culture - en fælles hjemmeside for en række bloggere, der skriver om og anmelder teaterforestillinger i hele landet - den 1. februar offentliggør deres bud på årets teateroplevelser i 2019.

arrow Læs også: Kundbysagen: Skolepigen, som kom for langt ud

Såvel Teatret Fair Play på Borchsvej og Holbæk Teater i Vimmelskaftet er begge nomineret i to kategorier.

Teatret Fair Play har fået en nominering i kategorien årets nye danske stykke med forestillingen »Den første dråbe blod«, der er skrevet af Robert Reinhold, og som blev sat op i efteråret 2019.

»Den første dråbe blod« er en kunstnerisk fortolkning af sagen om teenagepigen fra Kundby, der blev dømt for terrorforsøg.

Den anden nominering til Teatret Fair Play går til skuespiller Charlotte Amalie Kehlet, der havde hovedrollen som netop pigen fra Kundby. Den 32-årige skuespiller er nomineret som årets gennembrud.

I den lidt anden ende af aldersskalaen er 75-årige Troels II Munk nomineret som årets mandlige skuespiller i en hovedrolle. Det er han på baggrund af sin rolle i Holbæk Teaters opsætning af »Monsieur Ibrahim og koranens blomster«, som gik over de skrå brædder i Holbæk i begyndelsen af 2019 og siden forskellige andre steder i Holbæk Kommune.

Også selve stykket »Monsieur Ibrahim og koranens blomster« er nomineret i kategorien årets nye stykke baseret på et udenlandsk værk. Det er Pia Rosenbaum, der har skrevet det nye stykke efter forlæg af den franske dramatiker Éric-Emmanuel Schmitt.

Vinderne offentliggøres lørdag den 1. februar klokken 12 på hjemmesiden cphculture.dk, hvor man også kan se samtlige nominerede.

arrow Forfatter: Teater om Kundby-pigen er vigtigt
24. september 2019 kl. 12:58 Opdateret: kl. 10:24
arrow Skuespiller får rusket op i fordomme
17. september 2019 kl. 15:37 Opdateret: kl. 09:51
arrow Kundby-pigen som teater
06. august 2019 kl. 12:58 Opdateret: kl. 12:20

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk