21. september 2021
Dobbelt op: Nu kan man få en vaccinetid samtidig med, at man bliver testet på regions testcenter på Rebslagervej i Holbæk. Foto: Jens Wollesen
Dobbelt op: Nu kan man få en vaccinetid samtidig med, at man bliver testet på regions testcenter på Rebslagervej i Holbæk. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bliv PCR-testet og få samtidig en vaccinetid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bliv PCR-testet og få samtidig en vaccinetid
Holbæk - 27. juli 2021 kl. 10:21

To fluer med ét smæk. Det kan man sige om coronatestcentret på Rebslagervej.

Her har det indtil nu været muligt at blive PCR-testet for corona, men det bliver nu udvidet til også at tilbyde hjælp til at booke vaccinationstider.

Således vil det være sådan, at personalet står klar med hjælp til at booke både første og anden vaccine, når man i forvejen er i testcentret.

Med det nye initiativ vil Region Sjælland gøre det nemmere at blive vaccineret.

- Vi har mange ledige vaccinetider. Formentlig fordi mange stadig er på sommerferie. Står man klar til at booke tider til efter sommerferien, men ikke lige har computeren med, vil vi gerne yde den service, at vi kan hjælpe med at finde tider til vaccination, når man skal testes, oplyser Trine Holgersen, der er direktør for Det Nære Sundhedsvæsen i Region Sjælland i en pressemeddelse.

Den nye ordning fungerer sådan, at man kan booke tider til vaccination, når man kommer ind og får scannet sit sundhedskort i forbindelse med PCR-testen.

Ligeledes har regionen fået ophængt plakater, der fortæller om den nye ordning.

Kun på PCR-centre
Som udgangspunkt vil det være op til Holbæk-borgerne selv at henvende sig til personalet og booke tider til vaccination.

- Nogle borgere vil også opleve at blive spurgt, om de er vaccineret, og hvis de ikke er det, vil vi tilbyde, at vi kan booke tider til dem. Det er naturligvis helt frivilligt, om man vil gøre brug af det tilbud, forklarer Trine Holgersen videre.

Det nye tilbud er hovedsageligt tiltænkt dem, der hverken har fået første eller andet stik.

For andre er det muligt at booke tid til andet stik eller ændre planlagt tid til vaccine.

For de Holbæk-borgere, der endnu ikke har fået første stik, vil det være muligt at booke tid til både første og andet stik med den nye ordning.

Den nye ordning gælder på samtlige af region Sjællands PCR-testcentre.

I Holbæk Kommune er det således på Rebslagervej 15.

Resten af kommunens teststeder vil fortsat udelukkende tilbyde lyntesten.

Alle kan dog stadig - som det hidtil har været muligt - booke tid til vacciner på vacciner.dk eller via corona-callcentret på 70 20 42 22.

bjha

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk