15. december 2017
Blåsutterne var alle vegne, da Tysingehave Pleje- og Dagcenter gav offentligheden det første kig på Holbæks nyeste plejecenter. Foto: Margit Pedersen
gallery icon

Se billedserie

Blåsutterne var alle vegne, da Tysingehave Pleje- og Dagcenter gav offentligheden det første kig på Holbæks nyeste plejecenter. Foto: Margit Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Blåsutterne invaderede Tysingehave

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Blåsutterne invaderede Tysingehave
Holbæk - 25. februar 2017 kl. 15:10
Af Margit Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæks nyeste pleje- og dagcenter Tysingehave i Tølløse blev ramt af succes lørdag formiddag, da det bogstaveligt blev invaderet af blåsutterne. Et sted mellem 700 og 800 kommende beboere, pårørende og nysgerrige Tølløse- og Holbækborgere tog imod invitationen til åbent hus.

Iført blå overtrækssutter tog de på opdagelse - mange på egen hånd, da den planlagte rundvisning med guider delvist måtte opgives på grund af tilstrømningen.

Forstander Susan Andreasen og familierådsformand John Radmer vidste godt, interessen ville blive stor. Mange har efterspurgt et kig ind i Danmarks andet plejecenter som et Offentlig-Privat-Partnerskab. Det vil sige, Holbæk Kommune ejer bygninger og inventar, Danske Diakonhjem driver på kontrakt i foreløbig ti år. Men de blev alligevel overrasket over en så massiv interesse.

På onsdag den 1. marts flytter beboerne fra Møllevang i Store Merløse og plejecentret i Tølløse ind, Anna Fjelstrup Lundberg Jensen glæder sig til at flytte fra et lille rum på det gamle plejecenter i Tølløse til en dobbelt så stor bolig. Og i flere boliger var pårørende i gang med at sætte småting på plads, mens møbler må vente til de kommende par dage.

Der bliver plads til 65 beboere, der er lovet hjemlige omgivelser med udsigt til to søer, eget produktionskøkken, spisestuer til mindre grupper og wellness. Der bliver desuden plads til 65 brugere i dagcentret.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk