16. januar 2018
Biltema åbner efter planen den 29. august på Frejasvej 2.  Foto: Jette Bundgaard
Biltema åbner efter planen den 29. august på Frejasvej 2. Foto: Jette Bundgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Biltema åbner 29. august

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Biltema åbner 29. august
Holbæk - 08. august 2017 kl. 11:20
Af Jette Bundgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er i disse dage ved at blive lagt sidste hånd på et stort nyt varehus på 4500 kvadratmeter på Frejasvej 2 i Holbæk. Det er Biltema, der åbner tirsdag den 29. august.

Forretningen bliver den 11. Biltema-forretning herhjemme og kommer til at rumme mere end 20.000 varenumre, med blandt andet biltilbehør, reservedele og værktøj til professionelle og private.

Men Biltema er meget mere end det, for sortimentet er de senere år blevet udvidet, og Biltema markedsføres nu som »hele familiens varehus«, der ud over det allerede nævnte tæller tilbehør til motorcykler, både og cykler, tilbehør til computere og mobiltelefoner, malervarer, byggeredskaber, husholdningsartikler og fritidsudstyr.

- Biltemas koncept, der bygger på at tilbyde et bredt sortiment for både familier og professionelle kunder til faste, lave priser, har i den grad vist sig at falde i danskernes smag, fortæller Biltemas danske direktør, Jacob Borring Møller og fortsætter:

- Vi har testet Biltema-konceptet i Danmark gennem de seneste år med butikker i henholdsvis Aalborg, Horsens, Rødekro, Næstved, Odense, Esbjerg, Glostrup, Slagelse, Fredericia og senest Randers. Hver gang vi har åbnet en ny butik, har det været en omgående succes. Med en beliggenhed i Holbæk lige op ad omfartsvejen og masser af parkeringspladser er der sørget for, at kunderne nemt kan slå et smut inden om varehuset.

Biltema er en svensk kæde, som blev grundlagt af Sten Åke Lindholm i 1963 under navnet »Handelsbolaget BIL-TEMA«. Forretningen beskæftigede sig i begyndelsen udelukkende med postordresalg af reservedele og tilbehør til biler, men efter nogle år etableredes også et fysisk udsalg. I 1983 ekspanderede kæden fra Sverige til resten af Norden, hvor der i dag er 133 varehuse.

Biltema har otte underafdelinger i sine varehuse: Bil-MC, Båd, Fritid, Hjem, Kontor/Teknik, Byggeri, Bilpleje og Værktøj.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk