10. juli 2020
Onsdag aften på Open Air Filmfestival i Holbæk præsenterede bio­grafdirektør Jesper Nielsen sin betalende gæst nummer én million. Foto: Allan Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Onsdag aften på Open Air Filmfestival i Holbæk præsenterede bio­grafdirektør Jesper Nielsen sin betalende gæst nummer én million. Foto: Allan Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billet nummer én million

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billet nummer én million
Holbæk - 25. juli 2019 kl. 10:34
Af Allan Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Det er først og fremmest sjovt, men også en milepæl for os, lyder det fra Kulturbiografen Frysehusets direktør Jesper Nielsen.

Som optakt til visning af filmen Mødregruppen på Open Air Filmfestival onsdag aften på Filmtorvet i Holbæk kunne Jesper Nielsen præsentere kulturbiografens betalende gæst nummer én million. Den heldige biografgænger blev præmieret med et årskort til Holbæk-biografen, hvor han frit fra i dag og et år frem kan se film med gratis popcorn.

Den heldige ejer af billet nummer 1.000.000, 54-årige Ole Martin Jeppesen fra Ordrup, blev afsløret tidligere på dagen lige inden en forestilling gik i gang.

Otte sad i salen, klar til at se Løvernes Konge, da Je­sper Nielsen kom ind og sagde, at én derinde var gæst nummer en million.

- Jeg rakte straks armene i vejret og jublede for sjov. Men tænkte ikke, at det var mig. Men det var det, griner Ole Martin Jeppesen.

Han er flittig biografgænger. Cirka to gange om måneden er han med sin kone Eva Tornbo inde at se film.

- Nu bliver det nok til dobbelt så mange gange med det her årskort, siger Ole Martin Jeppesen, som dog må tilstå, at han desværre ikke er så meget til popcorn.

Fakta
  • Kulturbiografen Frysehuset åbnede 12. december 2012
  • Biografen ligger på Parallelvej 35 i Holbæk og har fire sale med i alt 457 siddepladser
  • Til at drive biografen med café og kiosk er der 31 ansatte.

- Det finder vi en løsning på, forsikrede Jesper Nielsen.

Direktøren ser frem mod næste milepæl.

- En million billetter på seks et halvt år betyder, at holbækkerne har taget biografen til sig. Salget stiger hvert år, og næste år håber vi at kunne runde 170.000 billetter. Næste million skulle jo gerne komme lidt hurtigere, slutter Jesper Nielsen.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk