21. januar 2019
Ikke færre end fire af politiets fotovogne var tirsdag morgen på Skovvejen mellem Jyderup og Mørkøv.Foto: Bjørn Armbjørn
Ikke færre end fire af politiets fotovogne var tirsdag morgen på Skovvejen mellem Jyderup og Mørkøv.Foto: Bjørn Armbjørn
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bilister gik i fartfælde to gange

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bilister gik i fartfælde to gange
Holbæk - 10. januar 2018 kl. 11:03
Af Morten D. Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bilisterne i begge retninger af Skovvejen mellem Jyderup og Mørkøv fik sig tirsdag morgen en noget anderledes oplevelse i morgenmyldretidstrafikken.

arrow Læs også: Blev sigtet for voldtægt: Nu er 44-årig mand løsladt

Midt- og Vestsjællands Politi havde nemlig sendt ikke færre end fire af de såkaldte ATK-biler - bedre kendt som fotovogne - ud på Skovvejen for at »blitze« fartsyndere. I hver sin retning holdt to fotovogne med få kilometers afstand klar til at måle på strækninger, hvor den maksikmalt tilladte hastighed er 90 km/t.

Resultatet af den opsigtsvækkende indsats viser ifølge politiet, at der var og fortsat er grund til at minde bilisterne om, hvad hastighedsgrænsen er.

I den østlige retning fra Jyderup mod Mørkøv blev der i tidsrummet fra klokken cirka 5 til 9.30 målt 2553 bilister. 88 af dem kørte mere end de tilladte 90 km/t., og ifølge politiet blev den højeste hastighed målt til 126 km/t.

Tre bilister taget to gange
I den modsatte retning blev der i stort set samme tidsrum kontrolleret 1876 bilister med det resultat, at 81 blev målt til at køre for hurtigt. Den største hastighedsoverskridelse var en bilist, der kørte ikke mindre end 131 km/t. på strækningen, hvor begrænsningen altså er 90 km/t.

Særligt tre bilister kan ærgre sig over, at det første »blitz« ikke fik dem til flytte lidt mere vægt over på bremsen frem for gaspedalen. De blev nemlig afsløret af begge fotovogne i deres respektive retning og får dermed to fartbøder.

Midt- og Vestsjællands Poliiti siger, at man vil vende tilbage til Skovvejen i myldretidstrafikken for at få bilisterne til at sænke farten.

arrow Mand sigtet for trusler og vold mod barn
10. januar 2018 kl. 11:12 Opdateret: kl. 11:12
arrow 34-årig kanylerøver fængslet
10. januar 2018 kl. 10:41 Opdateret: kl. 10:41

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk