22. oktober 2020
En 65-årig bilist kørte torsdag eftermiddag ind i en benzinstander på F24-tanken på den nordlige side af Kalundborgvej ved Tuse. Foto: Morten D. Christensen
gallery icon

Se billedserie

En 65-årig bilist kørte torsdag eftermiddag ind i en benzinstander på F24-tanken på den nordlige side af Kalundborgvej ved Tuse. Foto: Morten D. Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bilist fik det dårligt: Kørte ind i benzinstander

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bilist fik det dårligt: Kørte ind i benzinstander
Holbæk - 20. februar 2020 kl. 15:12
Af Morten D. Christensen

En 65-årig kvindelig bilist kørte torsdag kort før klokken 14 ind i en benzinstander på F24-benzinstationen på den nordlige side af Kalundborgvej ved Tuse.

Benzinstanderen blev stærkt beskadiget, men kvinden skulle ifølge politiets indsatsleder på stedet være sluppet fra sammenstødet uden skader.

Forinden havde hun dog haft det dårligt.

- Hun kommer kørende i sin bil, men får det dårligt og kører ind ved tankanlægget. Her rammer hun så benzinstanderen med bilen, og det ser ikke ud til, at der er blevet bremset. Standeren har bare lagt sig ned, siger politiets indsatsleder Peter Jakobsen.

Den 65-årige kvinde blev hurtigt kørt på sygehuset i en tilkaldt ambulance, men blot for at blive tjekket. Hendes tilstand var ifølge indsatslederen fin, da hun blev kørt til sygehuset.

Den første melding til 112 klokken 13.58 blev rubriceret som »brand i bil«, men det var ikke tilfældet. Der har ikke været nogen brand hverken i bilen eller i tankanlægget, oplyser indsatslederen.

Vestsjællands Brandvæsen blev selvsagt også kaldt til stedet, men kunne forlade tankanlægget i Tuse efter en halv time.

Politiet valgte at afspærre F24-tanken, så det ikke var muligt at tanke benzin fra de intakte standere.

- Vi lukker det ned for alle tilfældes skyld, indtil ejeren har haft mulighed for at komme og se på skaderne, siger indsatsleder Peter Jakobsen, Midt- og Vestsjællands Politi.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk