19. marts 2019
Kranerne begyndte i sidste uge at lægge tagspær på tilbygningen i forlængelse af den eksisterende hal. Til højre rejser tårnet sig i 26 meters højde.
gallery icon

Se billedserie

Kranerne begyndte i sidste uge at lægge tagspær på tilbygningen i forlængelse af den eksisterende hal. Til højre rejser tårnet sig i 26 meters højde.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Betonfabrik støber til august

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Betonfabrik støber til august
Holbæk - 10. juli 2018 kl. 07:23
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I sidste halvdel af august (uge 34) skal den nye fabrik på Nordgårde 1 A i Svinninge være klar til at støbe de første betonelementer. Det er Svinninge Beton Industri, der arbejder på at blive klar til produktionen, skriver dagbladet Nordvestnyt mandag.

I januar var meldingen, at produktionen ville begynde i juni, men det er ikke nået.

- Vinteren drillede fra februar og til ind i april, hvor der kom meget vand, og der var frost. Det forsinkede os en måned til halvanden, fordi vi ikke kunne komme i gang med tilbygningen, forklarer Niels Richardt Jensen, der er afdelingsleder hos Svinninge Beton Industri.

Den tilbygning, hvor byggestarten blev forsinket, indeholder blandt andet det 26 meter høje tårn.

Medarbejderstaben hos den nye producent af beton­elementer er nået op på seks funktionærer og cirka 20 timelønnede. Medarbejderne deltager i opbygningen af fabrikken, og når den er færdig indgår de i produktionen.

- Nogle af dem skal oplæres på vores fabrikker i Jylland. Og derfra kommer nogle af de erfarne over for at være med til at oplære de nye her, forklarer Niels Richardt Jensen.

Når produktionen af betonelementer begynder i uge 34, er det muligt, at betonen kommer udefra. Måske vil systemet til blandingen af betonen først være færdig et par uger senere.

Fabrikken i Svinninge skal koncentrere sig om produktion af betonelementer til byggeindustrien, mens de tre jyske fabrikker også fremstiller forskellige andre produkter.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk