25. september 2020
Med henblik på en afskedigelsessag er beredskabsdirektør Helle Søeberg følge beredskabsinfo.dk blevet fritaget for tjeneste. Det er sket med henblik på at indlede en afskedigelsessag.
Med henblik på en afskedigelsessag er beredskabsdirektør Helle Søeberg følge beredskabsinfo.dk blevet fritaget for tjeneste. Det er sket med henblik på at indlede en afskedigelsessag.
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Beredskabsdirektør fritages for tjeneste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Beredskabsdirektør fritages for tjeneste
Opdateret 20. august 2019 kl. 06:31
Holbæk - 19. august 2019 kl. 22:13
Af Allan Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Beredskabskommissionen for Vestsjællands Brandvæsen har ifølge beredskabsinfo.dk besluttet at indlede en afskedigelsessag mod beredskabsdirektør Helle Søeberg, der samtidig fritages for tjeneste, mens sagen kører.

arrow Læs også: Dyrt at fyre beredskabsdirektør

Vestsjællands Brandvæsen, som er det fælleskommunale beredskab for Holbæk, Kalundborg, Lejre, Odsherred og Sorø Kommuner, har siden oprettelsen været præget af en presset økonomi, der har tvunget brandvæsenet til at gennemføre flere sparerunder.

Ifølge beredskabsinfo.dk er beredskabsdirektør Helle Søeberg allerede blevet fritaget for tjeneste.

Det er sket med henblik på at indlede en afskedigelsessag.

Blandt brandfolkene i Vestsjællands Brandvæsen er der samtidig hård kritik af kommissionsformand Carsten Rasmussen (S), borgmester i Lejre Kommune, for manglende kommunikation, da der blandt brandfolkene har været viden om afskedigelsessagen i flere dage - uden at formanden er kommet med nogen udmeldinger til de frustrerede medarbejdere, oplyser beredskabsinfo.dk.

Helle Søeberg blev ansat som beredskabsdirektør i 2016. Hun havde siden 2008 været kommunaldirektør i Herlev Kommune, hvor hun i december 2015 blev fritaget for tjeneste, fordi kommunen ønskede en anden profil på kommunaldirektørposten.

arrow Beredskabsdirektør på vej mod fyring
19. august 2019 kl. 16:46 Opdateret: kl. 09:15
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk