15. januar 2021
Politiet var talstærkt til stede i Holbæk og omkring Østerstræde fredag aften. Foto: Ole Vestergaard
gallery icon

Se billedserie

Politiet var talstærkt til stede i Holbæk og omkring Østerstræde fredag aften. Foto: Ole Vestergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Beboer: Det var et opgør mellem to grupper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Beboer: Det var et opgør mellem to grupper
Holbæk - 06. oktober 2018 kl. 17:12
Af Lisbeth A. Rasmussen

- Der kom to høje brag, lige da »Vild med Dans« var startet. Det kunne høres helt ovre på Næsset, i Ladegårdsparken og i Østbyen. Vores hus stod og rystede.

arrow Læs også: Politi dropper visiteringer - men beholder opholdsforbud

Ole Vestergaard bor i Østerstræde nær Bandidos' klubhus i Holbæk. Der var uro og affyring af kraftige kanonslag fredag aften, og han tegner et mere dramatisk billede af begivenhederne, end Midt- og Vestsjællands Politi har gjort over for pressen.

Efter bragene gik Ole Vestergaard ud på gaden, og der var helt stille og umiddelbart ingen at se. Han fortæller, at han knap var nået ind igen, da folk kom løbende gennem gaden med køller og flasker i hænderne. Ifølge ham drev en gruppe, der kom fra klubhuset, en gruppe unge mænd af anden etnisk herkomst fra Østerstræde ud i Labæk.

- Det var helt klart to grupperinger. Jeg vil anslå, at jeg så mellem 10 og 15, og de så rimeligt unge ud, siger han om dem, der blev jaget væk.

Ole Vestergaard ringede selv til politiet og fortæller, at han ikke var den eneste, der gjorde det.

Fra politiet kom til stedet og frem mod klokken 22 kom flere og flere personer med tilknytning til Bandidos til klubhuset, og de blev visiteret af politiet, fortæller Ole Vestergaard.

I Østre Skolegade tæt ved Labæk har Ole Vestergaard taget billeder af en bil, der har fået smadret vinduer og tilføjet øksehug i siderne. Ifølge ham er hærværket mod bilen en konsekvens af optrinnet i Østerstræde.

Midt- og Vestsjællands Politi er opmærksomme på hærværket mod bilen i Østre Skolegade, men vil ikke umiddelbart kæde de to episoder sammen.

- Vi skal have samlet trådene. Hvad er det egentlig, der er sket. Vi har jo flere oplysninger fra forskellige dernede, siger vagtchef Henrik Møller Nielsen.

Vagtchefen henviser til, hvad han allerede har sagt om et sammenstød mellem nogle personer og vil ikke kommentere yderligere på det, Ole Vestergaard fortæller.

Ole Vestergaard har oplevet øget aktivitet omkring Bandidos' klubhus i Østerstræde den seneste tid, men ellers har det generelt været fredeligt for ham at have adresse i samme gade som klubhuset, der har ligget der i over fem år. Som han siger:

- Jeg har ikke noget udestående med Bandidos.

arrow Bandidos rømmer rockerborg
17. november 2018 kl. 11:17 Opdateret: kl. 12:36
arrow Politi forlænger visitationszone og opholdsforbud
08. november 2018 kl. 13:48 Opdateret: kl. 13:48
arrow Rockerne kom til byen - og blev der
03. november 2018 kl. 06:13 Opdateret: kl. 10:39
I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk