2. juni 2020
Her ses fra venstre lederen af Stenhus Sports College, Maja Liep, områdedirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn, Henrik Møllegaard, og medstifter af Elite Basketball Sjælland, Jesper Sørensen.
Her ses fra venstre lederen af Stenhus Sports College, Maja Liep, områdedirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn, Henrik Møllegaard, og medstifter af Elite Basketball Sjælland, Jesper Sørensen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Basketball-talenter støttes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Basketball-talenter støttes
Holbæk - 21. oktober 2019 kl. 07:40
Af Claus Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To aftaler. Aftaler om støtte. Aftaler om støtte af talenter.

Sparekassen Sjælland-Fyn har indgået partnerskabsaftaler med både Stenhus Basketball College og Elite Basketball Sjælland.

Aftalerne skal hjælpe unge gymnasieelever med at udvikle deres talent inden for basket, mens de er under uddannelse.

Fælles for de to aftaler er, at det økonomiske bidrag er altafgørende i driften af talentudviklingsmiljøet på Stenhus Basketball College.

- Med aftalen kan vi sikre et fortsat højt niveau med dygtige trænere til vores talentfulde spillere, og vi kan bygge bro fra et ungt elitemiljø til 1. division for herrer. De unge drenge fra Stenhus kan få lov til at spille med dygtige seniorspillere og udvikler sig endnu mere, siger Jesper Sørensen, der er medstifter af Elite Basketball Sjælland og en af holdets trænere.

Hånd i hånd
- I sparekassen vægter vi talentudvikling og uddannelse højt og vil gerne anerkende og støtte Elite Basketball Sjælland og Stenhus Basketball College, som får talentudvikling og uddannelse til at gå hånd i hånd, siger områdedirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn, Henrik Møllegaard.

Maja Liep, der er leder af Stenhus Sports College - som foruden basketball står for elitetræning inden for badminton, fodbold, håndbold og tennis - er begejstret for aftalen, der skaber mulighed for at udvikle talenterne.

Stort skulderklap
- Siden vi startede Stenhus Basketball College for 10 år siden, har den regionale og lokale forankring været vigtig, fordi der er et stort potentiale på Vestsjælland. Det er et stort skulderklap, at sparekassen støtter os, tilføjer Jesper Sørensen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk