16. september 2021
Politifolk er lørdag formiddag til stede ved Bandidos? klubhus i Østerstræde 4 i Holbæk, fordi beboerne ønsker at flytte.
gallery icon

Se billedserie

Politifolk er lørdag formiddag til stede ved Bandidos? klubhus i Østerstræde 4 i Holbæk, fordi beboerne ønsker at flytte.
Foto: Morten D. Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bandidos rømmer rockerborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bandidos rømmer rockerborg
Opdateret 17. november 2018 kl. 12:36
Holbæk - 17. november 2018 kl. 11:17
Af Morten D. Christensen

Rockergruppen Bandidos MC er lørdag formiddag begyndt at rømme sit klubhus i Østerstræde 4 i Holbæk.

arrow Læs også: Top-rocker accepterer dom for udfald mod tv-journalist

Det bekræfter Midt- og Vestsjællands Politi overfor sn.dk.

Kort efter klokken 10 ankom et ukendt antal personer i en flyttebil til rockerborgen, der siden begyndelsen af oktober har været mål for flere angreb med brandbomber og sågar en håndgranat som led i konflikten med en løst sammensat gruppering med udspring i Vangkvarteret i Holbæk.

Der var også flere politifolk til stede, og Bandidos har da også været nødt til at koordinere flytningen fra klubhuset med politiet.

På grund af konflikten har både Holbæk Kommune og Midt- og Vestsjællands Politi indført en række forbud mod ophold på ejendommen, og det er derfor ulovligt for alle personer at befinde sig på adressen.

Men politiet har givet rockerne lov til at hente deres ejendele, og de vil derfor ikke blive straffet for at overtræde hverken kommunens samlingsstedsforbud eller politiets opholdsforbud rettet mod Bandidos-huset.

Vagtchef Michael Sehested, Midt- og Vestsjællands Politi, bekræfter, at beboerne i ejendommen Østertræde 4 har fået lov til at få adgang til huset.

- Efter anmodning fra beboerne i Østerstræde 4 har Midt- og Vestsjællands Politi i dag (lørdag, red.) midlertidigt suspenderet opholdsforbuddet på ejendommen, idet beboerne ønsker at fraflytte ejendommen, lyder det kortfattet fra vagtchefen.

Sn.dk har lørdag været i kontakt med både politiinspektør Michael Flemming Rasmussen og Holbæks borgmester, Christina Krzyrosiak Hansen (S), men de afviser begge at udtale sig om rockernes forventede flytning på nuværende tidspunkt.

Holbæk Kommunes samlingsstedsforbud indebærer, at personer med tilknytning til Bandidos ikke må forsamle sig på adressen. Det trådte i kraft 22. oktober og gælder foreløbigt frem til 21. januar.

Midt- og Vestsjællands Politi indførte 25. oktober opholdsforbud, hvilket betyder, at ingen personer må opholde sig på ejendommen. Dermed fik de personer, der boede i ejendommen også forbud mod at opholde sig der. De var ellers undtaget fra det kommunale forbud.

Politiets opholdsforbud gælder for 14 dage af gangen, og det blev senest forlænget 8. november. Det nuværende opholdsforbud udløber på torsdag klokken 17, med mindre Midt- og Vestsjællands Politi beslutter at forlænge det i yderligere to uger.

arrow 32-årig rocker dømt for udfald mod journalist
30. oktober 2019 kl. 09:12 Opdateret: kl. 08:50
arrow Rocker tiltalt for at ville hindre journalist i at filme
23. oktober 2019 kl. 13:46 Opdateret: kl. 10:46
arrow Beboere er lettede efter rocker-farvel
26. november 2018 kl. 10:55 Opdateret: kl. 10:55
Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk