25. juni 2021
Bandidos er vant til at have politiets opmærksomhed. Billedet er fra en kontrol i Holbæk, dengang Bandidos havde rockerborg i Østerstræde.
Bandidos er vant til at have politiets opmærksomhed. Billedet er fra en kontrol i Holbæk, dengang Bandidos havde rockerborg i Østerstræde.
Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bandidos markerede sig på restaurant

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bandidos markerede sig på restaurant
Holbæk - 03. september 2020 kl. 09:44

Mindst 30 medlemmer af rockergruppen Bandidos og flere støttegrupper spiste onsdag aften på Restaurant Vestersøen i Slotscentret i Holbæk. De blev passet op af politiet, men alt forløb helt fredeligt.

arrow Læs også: En sød hemmelighed blev årets hit

En gæst på restauranten fortæller, at de mange rockere alle bar veste med rygmærker, så ingen var i tvivl om, hvem de var. Gæsten bemærkede også, at nogle rockere blev udenfor, måske som en slags vagtposter.

- Det var ærlig talt ikke så tryg en situation for os og de øvrige gæster i restauranten, forklarer vidnet til avisen. Han føjer dog til, at der også var adskillige politifolk til stede.

Hos Midt- og Vestsjællands Politi bekræfter kommunikationsmedarbejder Martin Bjerregaard, at der var rockertræf på restauranten.

- Men der var ingen ballade, og ingen blev anholdt. Det gik helt stille og fredeligt, siger han og tilføjer:

- Men når man tænker på, hvordan grupperingerne har været omtalt i medierne gennem årene, kan jeg sagtens forstå, at det virker utryghedsskabende. Uanset hvem det handler om, så er det jo en form for markering, når en større gruppering møder op med rygmærker.

Men netop fordi det kan skabe utryghed, sørger politiet så også for at være til stede, understreger Martin Bjerregaard.

- Det er nok ikke den store hemmelighed, at det altid har politiets opmærksomhed, når større grupperinger optræder på den måde. At de går ud og spiser, er ikke ulovligt, men det ændrer ikke på, at vi gerne vil være til stede, forklarer Martin Bjerregaard.

arrow 32-årig dræbt i frontalsammenstød
04. december 2020 kl. 16:02 Opdateret: kl. 16:06
arrow Første politimand på drabssted: Der var virkelig meget blod
23. november 2020 kl. 12:47 Opdateret: kl. 12:47
arrow Billeder: Sad fast under bro: Nu får lastbilchauffør stor bøde
26. oktober 2020 kl. 12:05 Opdateret: kl. 12:19
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk