24. september 2021
Politiet var også til stede i weekenden, da Bandidos begyndte rømningen af klubhuset i Østerstræde.
Politiet var også til stede i weekenden, da Bandidos begyndte rømningen af klubhuset i Østerstræde.
Foto: Morten D. Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bandidos mangler sidste flyttelæs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bandidos mangler sidste flyttelæs
Holbæk - 19. november 2018 kl. 10:48
Af Morten D. Christensen

Fem et halvt år efter, at Bandidos MC i foråret 2013 indrettede klubhus i Østerstræde 4 i Holbæk, ser det nu ud til, at rockergruppen forlader adressen.

arrow Læs også: Bandidos flyttede: Nu er rockerborg sat til salg

Mandag formiddag var meldingen fra politiet, at Bandidos MC Westcity, der er navnet på rockergruppens Holbæk-afdeling, endnu ikke er helt ude af huset.

- De forlod ejendommen i går (søndag, red.) med besked til os om, at der nu er pakket færdigt. Det sidste flyttelæs vil blive afhentet på et senere tidspunkt, siger Michael Flemming Rasmussen, politiinspektør i Midt- og Vestsjællands Politi, der forventer, at flytningen vil være bragt til ende i løbet af overskuelig fremtid.

Politiets melding kommer efter, at personer med tilknytning til Bandidos lørdag formiddag begyndte at rømme rockerborgen.

Midt- og Vestsjællands Politi bekræftede lørdag formiddag over for Nordvestnyt og sn.dk, at politiet havde givet rockerne tilladelse til at opholde sig på ejendommen, der ellers er omfattet af både et kommunalt samlingsstedsforbud og politiets opholdsforbud.

- Efter anmodning fra beboerne i Østerstræde 4 har Midt- og Vestsjællands Politi i dag (lørdag, red.) midlertidigt suspenderet opholdsforbuddet på ejendommen, idet beboerne ønsker at fraflytte ejendommen, lød det kortfattet fra politiets vagtchef, Michael Sehested, lørdag formiddag.

Efterfølgende har der både lørdag og søndag været aktivitet af personer med tilknytning til Bandidos, som har pakket ting ned og kørt dem væk fra klubhuset. Det er sket under tilstedeværelse af flere politifolk.

Flytningen er generelt foregået roligt, men en 31-årig mand med tilknytning til huset blev sigtet for at have truet en kvindelig journalist, der dækkede flytningen, oplyser politiet mandag formiddag.

Flytningen rejser spørgsmålet om, hvor Bandidos nu eventuelt vil slå sig ned. Det har politiet ikke umiddelbart nogen viden om.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at politiet monitorerer rocker- og bandemiljøet, og vi vil selvfølgelig være opmærksomme på, hvad der eventuelt måtte ske, siger politiinspektør Michael Flemming Rasmussen.

Rockerborgen i Holbæk har den seneste tid været mål for angreb med brandbomber og en håndgranat som led i Bandidos' konflikt med en gruppering med udspring i Vangkvarteret i Holbæk.

arrow Kommune på vagt over for nye rockerborge
01. december 2018 kl. 11:37 Opdateret: kl. 14:59
arrow Opholdsforbud udløber i dag
29. november 2018 kl. 10:57 Opdateret: kl. 10:57
arrow Beboere er lettede efter rocker-farvel
26. november 2018 kl. 10:55 Opdateret: kl. 10:55
Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk