24. september 2021
Bandidos bruger stadigvæk denne ejendom på Østerstræde 4 i Holbæk som klubhus, og kommunens forsøg på at få dem ud af ejendommen er tilsyneladende gået helt i stå.
Bandidos bruger stadigvæk denne ejendom på Østerstræde 4 i Holbæk som klubhus, og kommunens forsøg på at få dem ud af ejendommen er tilsyneladende gået helt i stå.
Foto: Anders Tilsted
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bandidos er stadig i Holbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bandidos er stadig i Holbæk
Opdateret 24. januar 2014 kl. 13:55
Holbæk - 23. januar 2014 kl. 14:00
Af Anders Tilsted

Holbæk Kommune har tilsyneladende ikke helt så nemt ved at smide Bandidos ud af en ejendom i Østerstræde 4 i Holbæk, som man i første omgang troede.

For her næsten seks måneder efter, at kommunen gav Bandidos et påbud om, at de ikke måtte bruge ejendommen som klubhus, er huset ifølge politiet og beboere i Østerstræde stadig klubhus for rockerne.

arrow Læs også: Bandidos flyttede: Nu er rockerborg sat til salg

Holbæk Kommune forsøgte dengang at få rockerklubben smidt ud, fordi lokalplanen for Østerstræde 4 siger, at ejendommen ikke må bruges til forenings- og klubaktiviteter.

Og da man udstedte påbuddet meddelte kommunen også til rockerne, at man ville få politiet til at fjerne dem, hvis de ikke selv flyttede. Men det har kommunen aldrig sat i gang.

Hvorfor er der ikke sket noget i sagen siden august?

- Vi arbejder videre med sagen, og meget mere kan jeg ikke sige på nuværende tidspunkt, fortæller chefjurist Kirsten Kemp fra Holbæk Kommune.

På grund af de sparsomme meddelelser, er det derfor uklart, om lokalplanen alligevel ikke kan bruges til at smide dem ud, eller hvad der præcist foregår.

Selvom det altså godt kan se ud som om, at Bandidos bliver boende i et godt stykke tid endnu, kan beboerne i Østerstræde dog glæde sig over, at det er nogle stille rockere, der bor på vejen.

For Nordvestnyt har talt med flere af beboerne, og de fortæller, at de ikke mærker meget til Bandidos, som mest bruger klubhuset på deres ugentlige klubaften om tirsdagen.

Læs mere i dagbladet Nordvestnyt torsdag.

arrow Kommune på vagt over for nye rockerborge
01. december 2018 kl. 11:37 Opdateret: kl. 14:59
arrow Opholdsforbud udløber i dag
29. november 2018 kl. 10:57 Opdateret: kl. 10:57
arrow Beboere er lettede efter rocker-farvel
26. november 2018 kl. 10:55 Opdateret: kl. 10:55
Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk