28. marts 2020
53-årig blev fredag anholdt og taget med i detentionen, hvorefter han blev indlagt til psykiatrisk behandling. Foto: Christian Mikkelsen
53-årig blev fredag anholdt og taget med i detentionen, hvorefter han blev indlagt til psykiatrisk behandling. Foto: Christian Mikkelsen
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Balladen fortsatte: Uligevægtig 53-årig indlagt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Balladen fortsatte: Uligevægtig 53-årig indlagt
Holbæk - 24. februar 2020 kl. 16:04
Af Allan Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 53-årig mand, som kommer fra Hillerød og er uden fast bopæl, blev fredag formiddag bortvist af vagten på Borgerservice i Holbæk, da han havde lavet uorden og opfordret til at slås. Han forlod dog stedet, uden yderligere ballade, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

arrow Læs også: Nu er 53-årig mand fængslet for »smørrebrøds«-bombetrussel

Inden da, fredag morgen kl. 08.02, var politiet blevet kaldt til Holbæk Sygehus, hvor den 53-årige var uønsket, men havde lagt sig i en hospitalsafdeling på tredje sal, hvorfra han blev bortvist stille og roligt.

Kl. 15.35 samme dag fortsatte den 53-årige sin uligevægtige adfærd med at hælde vin foran hovedindgangen til en kinesisk restaurant i Slotscentret. Han havde en uge forinden forøvet hærværk på stedet, og restaurantejeren ønskede ham bortvist. Politiet modtog også en anmeldelse fra butikken Børneloppen, hvor samme mand havde haft en truende adfærd over for kunder på stedet.

Politiet kørte til stedet, hvor den 53-årige mand blev anholdt og taget med i detentionen. En læge tilså manden og vurderede, at han var psykisk uligevægtig. Han blev derfor indlagt til fornøden behandling på et psykiatrisk hospital.

Fredagens episoder fulgte en lang række andre episoder. Onsdag i sidste uge blev den 53-årige også bortvist fra sygehuset, ligesom han var dukket op på politistationen i Holbæk.

I forrige uge stod han blandt andet bag en bombetrussel på Borgerservice i Holbæk. Senere samme uge kastede han en sten gennem ruden på Landgreven i Nygade.

Efter sidstnævnte episode blev manden ligeledes indlagt på psykiatrisk hospital, men han var hurtigt ude igen.

Torsdag i sidste uge blev han således bortvist tre gange fra forskellige steder i Holbæk.

arrow Efter trusler mod værtshus-ansat: 53-årig hjemløs kræves fængslet
27. februar 2020 kl. 11:08 Opdateret: kl. 11:08
arrow Samme mand bortvist tre gange på en dag
21. februar 2020 kl. 11:47 Opdateret: kl. 11:12
arrow 53-årig bortvist fra sygehus
20. februar 2020 kl. 11:32 Opdateret: kl. 11:33

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk