18. december 2017
En ung bagerlærling fra Svinninge Bageri blev tidligt fredag morgen overfaldet af to mænd, da han på cykel var på vej på arbejde.
En ung bagerlærling fra Svinninge Bageri blev tidligt fredag morgen overfaldet af to mænd, da han på cykel var på vej på arbejde.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bagerlærling slået af maskerede mænd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bagerlærling slået af maskerede mænd
Holbæk - 14. april 2017 kl. 12:00
Af Margit Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En bagerlærling fra Svinninge Bageri blev fredag morgen ved halv fire-tiden overfaldet af to maskerede mænd lige før Gudmandstrup. Han blev slået med knytnæver og en golfkølle blandt andet i ansigtet.

Han bor i Jyderup og var på vej på arbejde, da han før Gudmandstrup lagde mærke til en bil, der kørte langsomt bag ham. Da han stoppede for at tage bestik af situationen, standsede bilen også, fortæller Cecilie Christensen fra Svinninge Bageri. Da han fortsatte, kørte bilen ind i ham med vilje og videre mod Gudmandstrup.

- Her parkerer de bilen og overfalder ham, da han når dem. Den ene slår ham med knytnæve, den anden henter en golfkølle i bilen, som han giver til den første. Vores lærling bliver ramt blandt andet på munden, og manden spørger, om han kan genkende dem. Hvad han ikke kan. Han er en meget stille ung mand, der ikke skylder folk penge eller andet, og både han og vi er chokerede og uforstående.

Han har forklaret Cecilie Christensen, at han ikke slog igen. Da det lykkedes, at slippe fri, løb de efter ham et lille stykke, men opgav. Derefter ringede han til bageriet, hentede sin cykel og begyndte at cykle mod Svinninge, inden han blev samlet op af en kollega fra bageriet.

Cecilie Christensen kørte ham på skadestuen og derefter hjem. Det var ikke så voldsomme slag, og han er fysisk sluppet heldigt fra overfaldet, men er dybt rystet og nervøs for, hvad der nu kan ske.

Han ringede til politiet, inden han blev kørt på skadestuen. Og han skal kontakte politiet igen og anmelde overfaldet. Cecilie Christensen håber, de to hurtigt bliver fanget, men frygter, det bliver svært. Ingen ved, om de er lokale, og den unge mand har kun et sparsomt signalement, da de havde masker på hele tiden. Han er ret sikker på, bilen er en sort Polo eller Lupo. Mændene er på højde med ham selv og almindelige af bygning, og den ene havde sandfarvet trøje og maske på.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk