18. januar 2019
Et stykke Holbæk-historie er slut, og en ny begynder, når Svinninger Bageri åbner bagerudsalg midt i juni i den gamle slagterbutik i Nygade. Foto: Margit Pedersen
Et stykke Holbæk-historie er slut, og en ny begynder, når Svinninger Bageri åbner bagerudsalg midt i juni i den gamle slagterbutik i Nygade. Foto: Margit Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bager slår stort brød op i slagterbutik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bager slår stort brød op i slagterbutik
Holbæk - 21. april 2018 kl. 17:38
Af Margit Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er et sats, men Svinninge Bageri er klar til at slå endnu et stort brød op i Holbæk. Midt i juni åbner parret bag et bageriudsalg i den nylig lukkede slagterbutik i Nygade.

Inge og René Christensen overtager lokalet 1. maj og efter at have indrettet den, forventer de at åbne midt i juni. Brød, kager, sandwich, smørrebrød, småkager og specialiteter bliver stadig fremstillet i bageriet i Svinninge og leveres til bagerbutikken dér, bagerudsalget i Holbæk Mega Center, Nygade og Fårevejle, ligesom der leveres brød til brugsen i Vig.

- Vi satser igen alt, men jeg tror på, det bliver godt. Der kommer mange mennesker i Nygade, og jeg mener, der er plads til os i centrum, Lokalet er ikke stort, men der bliver lidt siddepladser. Vi skal ikke lave en café, det bliver mere to go-kaffe med et rundstykke i hånden på vej på job, sandwich og smørrebrød til frokost og kage til eftermiddagskaffen, siger Inge Christensen til Nordvestnyt lørdag.

Hun håber, holbækkerne tager lige så godt imod Svinninge Bageri i Nygade som i Mega Centret med drive-in brød og bagerudsalg. Her er det gået langt over parrets forveninger. I Centrum bliver der konkurrence om brødflove og kagesultne holbækkere. Men prøver man ikke, vinder man heller ikke, er Inge Christensens holdning.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk