7. august 2020
THOMAS OLSEN
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Baby var med til butikstyveri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Baby var med til butikstyveri
Holbæk - 30. juli 2020 kl. 11:23
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis man har begået butikstyveri, er det ikke en god idé at gemme tyvekosterne under bilen, hvis man bliver stoppet af politiet.

Det erfarede tre voksne og en baby, da Midt- og Vestsjællands Politi torsdag ved 18-tiden snuppede kvartetten på en vej nær Ugerløse.

Sagen startede klokken 17.46, hvor en elektronikforretning i Holbæk Mega Center meldte til politiet, at flere personer havde stjålet nye mobiltelefoner fra forretningen.

De var kørt fra stedet i en bil, men personalet fik noteret nummerpladen.

Flere patruljer gik i gang med at lede efter bilen, og det gav hurtigt bonus. Omkring klokken 18 fik en patrulje kig på bilen nær Ugerløse.

Bag rattet sad en 30-årig mand fra Sorø, og med i bilen var desuden en 24-årig mand fra Ruds Vedby og en 28-årig kvinde fra Humlebæk - samt babyen på fire måneder.

Ved ransagning af bilen fandt politiet ikke nogen mobiltelefoner, men under bilen var der gemt tre nye mobiltelefoner i æsker. Et stykke væk fra bilen fandt politiet yderligere en ny mobiltelefon, og dermed var sagen i det store og hele opklaret.

De tre blev alle sigtet for butikstyveri. Derudover har politiet skrevet en rapport til de sociale myndigheder om babyen, som var med på tyvetogtet i megacentret.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk