20. september 2020
Sigurd Buch Kristensen, der er bådebygger og talentfuld forfatter, arbejder i øjeblikket på Anna Møller i Holbæk og holder senere på måneden foredrag om bøger og både på Holbæk Museum.
Sigurd Buch Kristensen, der er bådebygger og talentfuld forfatter, arbejder i øjeblikket på Anna Møller i Holbæk og holder senere på måneden foredrag om bøger og både på Holbæk Museum.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bådebyggeren er indstillet til en Blixen-pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bådebyggeren er indstillet til en Blixen-pris
Holbæk - 22. april 2019 kl. 08:05
Af Jørgen Juul
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

30-årige Sigurd Buch Kristensen bor på Vesterbro i København, men han tilbringer rigtig meget af sin tid i Holbæk. Han er skibstømrer og er med til at restaurere Nationalmuseets Anna Møller i en af de blå haller på Holbæk Havn.

Han har sin egen, gamle fiskekutter liggende blandt træskibene i Holbæk, og en kutter mere er på vej. Men han er også god til at skrive - så god, at han er indstillet til en af årets Blixen-priser.

Sigurd Buch Kristensen og to andre er nomineret i kategoren »Årets litterære talent«.

Bogen »Uddrag uden titel« er hans første roman. Det er fiktion, men der er også elementer i bogen, der bygger på den unge forfatters egne erfaringer.

- Det er en kærlighedsroman, en dannelsesfortælling, vel nærmest en almen og klassisk en af slagsen, men rummer også nogle ting, jeg selv har oplevet. Den handler om en ung mand, der har svært ved at give sig hen i et forhold.

Sigurd Buch Kristensen og Peter Frederik Jensen, der også er såvel bådebygger som forfatter, holder foredrag om både og bøger på Holbæk Museum torsdag den 25. april klokken 19.

Blixen-priserne uddeles på Folketeatret den 24. maj.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk