23. januar 2019
Badebroen ved Bognæsskoven blev pillet ned for vinteren og er stadig ikke blevet sat op igen. Men det kommer snart til at ske, lover Holbæk Marina.Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Badebroen ved Bognæsskoven blev pillet ned for vinteren og er stadig ikke blevet sat op igen. Men det kommer snart til at ske, lover Holbæk Marina.Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bådebroen er på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bådebroen er på vej
Holbæk - 13. juni 2018 kl. 06:31
Af Palle Mogensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Folk fra både Tuse Næs og andre steder i kommunen er begyndt at undre sig over, hvor badebroen ved Bognæsskoven er blevet af.

Den bliver normalt taget ned om vinteren og sættes så op igen før sommeren.

Men trods den sidste måneds sommervarme, der indbyder til badning og andre aktiviteter i og på vandet, er broen endnu ikke blevet sat op.

Men det bliver den, lyder det fra Holbæk Marina, der siden 1985 har stået for den årlige opsætning og nedtagning af broen.

- Jeg har ikke lige den nøjagtige dato, men nu har vi fået samlet et hold, som kan løse opgaven, fortæller Bob Groth fra bestyrelsen i Holbæk Marina.

Han fortæller, at det kræver en vis viden at sætte broen op, og da det samtidig er et hårdt fysisk arbejde, er det vigtigt, at det er de rigtige personer, som bliver sat til at udføre arbejdet.

- Derfor har det taget noget tid at finde de rigtige folk og et tidspunkt, hvor alle kan, forklarer Bob Groth.

Den omtalte badebro er 65 meter lang, men den har været længere.

En 35 meter lang flydebro, der var 45 år gammel og stammede fra Anholt, blev således i 2016 sat for enden af badebroen, så den blev i alt 100 meter lang.

Men bølgerne og vinden på stedet var hårde ved flydebro-delen, så efter adskillige reparationer blev den pillet af og fragtet til Holbæk Marina.

Og her bliver den liggende, fortæller Bob Groth.

- Flydebroen kommer ikke op igen ved Bognæs, siger han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk