18. september 2020
I baggrunden ses en af de mange bygninger, som blev stærkt beskadiget ved den store brand i oktober i fjor. Nedrivningen af langt de fleste af bygningerne på grunden på Tølløsevej 27 ventes at gå i gang i dette efterår.
gallery icon

Se billedserie

I baggrunden ses en af de mange bygninger, som blev stærkt beskadiget ved den store brand i oktober i fjor. Nedrivningen af langt de fleste af bygningerne på grunden på Tølløsevej 27 ventes at gå i gang i dette efterår.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Atter liv på gammel industrigrund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Atter liv på gammel industrigrund
Holbæk - 19. august 2019 kl. 13:19
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et nystiftet selskab har indgået en betinget købsaftale om overtagelse af den 16.000 kvadratmeter store Mostgrunden i Tølløse. Købernes vision er blandt andet at binde byen bedre sammen, skriver dagbladet Nordvestnyt mandag.

arrow Læs også: Nu rives brandhærgede bygninger ned

Efter at den centrale grund i har ligget stort set ubenyttet hen siden 2007, er der omsider udsigt til, at der atter kommer liv på den gamle industrigrund. Det er boliger, kulturelle aktiviteter og måske et sundhedshus med mere, der er på vej på de 16.000 kvadratmeter.

Et nystiftet selskab med navnet Mostparken Tølløse ApS har indgået en betinget aftale med ejeren af grunden på Tølløsevej 27 - Co-Ro A/S, Frederikssund - om et køb med overtagelse 1. oktober. Seks investorer ejer hver en sjettedel af selskabet.

En del af ideen med projektet er også at kunne skabe en bedre sammenhæng i midtbyen, blandt andet med stiforbindelser, hvilket den store grund hidtil har været en stopklods for.

Der ventes at blive plads til 50-100 lejligheder. Ideen er desuden at lade den 1800 kvadratmeter højloftede hal, som står stort set uskadt efter branden i oktober 2018, blive stående.

- Vi har et ønske om at skabe et helt nyt hjerterum i Tølløse. Det skal være et nyt, spændende centrum i byen med boliger, liv, re­krea­tive aktiviteter og andet. Investorkredsen har hjertet med, og det handler ikke nødvendigvis om at udnytte grunden til sidste kvadratmeter, siger Anders Larsen, som er direktør i Mostparken Tølløse ApS, og som driver virksomheden Q-Interline i Tølløse.

Formand for bestyrelsen i Mostparken Tølløse ApS er udviklingsdirektør Søren Kjærsgaard, Sparekassen Sjælland-Fyn, der samtidig er medejer af Mostparken Tølløse ApS.

- Vi vil gerne bygge videre på den positive udvikling, Tølløse er inde i med mange foreninger og aktive, lokale ildsjæle, siger Søren Kjærsgaard.

Planen er at indkalde til et informationsmøde efter efterårsferien, ligesom der ventes nedsat en gruppe, der skal være tæt på projektet.

arrow Byen sprudler af ideer til Mostparken
07. november 2019 kl. 14:00 Opdateret: kl. 12:01
arrow Mostjorden får nyt liv
04. oktober 2019 kl. 09:55 Opdateret: kl. 10:48
arrow Nye tider på central grund i byen
03. oktober 2019 kl. 08:50 Opdateret: kl. 08:50
Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk