23. oktober 2019
Ulykken skete i forbindelse med, at der skulle flyttes betonelementer fra en lastbil til byggepladsen ved EUC Nordvestsjælland på Riffelhavevej i Holbæk torsdag formiddag.
gallery icon

Se billedserie

Ulykken skete i forbindelse med, at der skulle flyttes betonelementer fra en lastbil til byggepladsen ved EUC Nordvestsjælland på Riffelhavevej i Holbæk torsdag formiddag.
Foto: Morten D. Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Arbejdsulykke: Mand faldt ned fra lad på lastbil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Arbejdsulykke: Mand faldt ned fra lad på lastbil
Holbæk - 16. november 2018 kl. 11:31
Af Morten D. Christensen og Lisbeth A. Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 56-årige mand fra Skive, der torsdag formiddag blev kvæstet ved en arbejdsulykke på en byggeplads i Holbæk, meldes fredag uden for livsfare og i stabil tilstand. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til sn.dk.

arrow Læs også: Mand faldt tre meter ned på byggeplads

Arbejdsulykken skete torsdag kort efter klokken 10 på byggepladsen ved EUC Nordvestsjælland på Riffelhavevej i Holbæk, hvor man i øjeblikket er ved at opføre en ny hal til mureruddannelsen.

Torsdag oplyste politiet, at den 56-årige var faldet tre meter ned fra et stillads, men fredag har politiet fået mere klarhed over omstændighederne.

Ifølge politiet stod den 56-årige mand sammen med en kollega på ladet af en lastbil, hvorfra der skulle flyttes betonelementer til byggeriet.

Betonelementerne blev flyttet ved hjælp af en kran, men elementerne satte sig fast i et træ, og da kranføreren ville frigøre dem, ramte betonelementerne den 56-årige. Han mistede balancen og faldt ned fra lastbilen og landede på ryggen.

Den tilskadekomne blev i kritisk tilstand fløjet til Rigshospitalet med akuthelikopter. Han er blevet opereret og er fortsat indlagt, men altså i stabil tilstand, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Arbejdstilsynet blev tilkaldt for at lave en undersøgelse af ulykken, og politiet afventer nu Arbejdstilsynets rapport, før man tager stilling til, om nogen kan straffes for overtrædelse af arbejdsmiljølovgivningen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk