21. januar 2019
Det kunne næsten se ud til, at et helt modul af Holbæk Sportsby bliver sat på plads med en kran. Der er dog tale om, at kranen lægger trapezer på taget til den del, der kommer til at rumme sundhedscentret.
gallery icon

Se billedserie

Det kunne næsten se ud til, at et helt modul af Holbæk Sportsby bliver sat på plads med en kran. Der er dog tale om, at kranen lægger trapezer på taget til den del, der kommer til at rumme sundhedscentret.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Arbejdet i sportsbyen skrider fremad

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Arbejdet i sportsbyen skrider fremad
Holbæk - 21. december 2017 kl. 11:23
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Som det ser ud nu, er der ikke noget, der tyder på, at tidsplanen ikke skulle holde.

Det gælder opførelsen af Holbæk Sportsby, og meldingen kommer fra Carsten Damgaard, der er medlem af bestyrelsen i Fonden Holbæk Sportsby, som står bag projektet i et OPP-samarbejde med Holbæk Kommune.

Faciliteterne i svømme-, idræts- og sundhedscentret er ved at tage form, og der bliver også arbejdet i dagene op til jul, skriver dagbladet Nordvestnyt torsdag.

- I dag (onsdag) har vi støbt halvdelen af bunden i 50-meter svømmebassinet, fortæller Per Lilleskov Nielsen, der er projektleder hos Entreprenør Morten C. Henriksen A/S.

Firmaet var med i det konsortium, der i sin tid vandt OPP-udbuddet på opgaven, som står for projektledelsen i byggeperioden.

Ved siden af svømmebassinet med de internationale mål placeres der tre mindre bassiner. Det ene er et cirka 70 kvadratmeter stort varmtvandsbassin og det andet et cirka 20 meter langt familiebassin inklusive et wellness-område. Endelig er der en lille vandrutsjebane - men slet ikke noget a la Lalandia, understreger Carsten Damgaard.

Over både multihallen samt tennis- og badmintonområderne er arbejdet med taget færdigt. Det mangler stadig at blive færdigt med isolering over svømmecentret, og det kommer tagdækkerne og klarer i det nye år.

Over sundhedscentret er der i disse dage ved at blive lagt trapezer på, ligesom taget mangler over omklædningszonen og loungen.

Udvendigt mangler beklædningen med de endelige facade-elementer. Desuden er det ved at blive afklaret, hvordan den million kroner, Statens Kunstfond bevilgede i foråret, skal anvendes.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk