30. maj 2020
Anette Strøh Bartholdy har solgt Cafe Svanen, men vil sammen med sin mand, Ivan, fortsat stå for den årlige muslingefestival.Foto: Jette Bundgaard
Anette Strøh Bartholdy har solgt Cafe Svanen, men vil sammen med sin mand, Ivan, fortsat stå for den årlige muslingefestival.Foto: Jette Bundgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Anette har solgt Cafe Svanen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anette har solgt Cafe Svanen
Holbæk - 14. juni 2017 kl. 08:48
Af Palle Mogensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter mere end 29 år bag roret i Cafe Svanen i Labæk i Holbæk har 58-årige Anette Strøh Bartholdy valgt at trappe ned og overlade restauranten til nye kræfter.

Så fra den 1. september har Cafe Svanen nye ejere. Hvem det er, er dog ikke officielt endnu.

- Jeg bliver jo ikke yngre og ved, at det er vigtigt at passe på sig selv. Og da jeg samtidig døjer med slidgigt i hofterne, blev jeg enig med mig selv om, at tiden var kommet. Ivan (hendes mand, red.) og jeg er glade og stolte over det, vi har bygget op. Men der kan sagtens bygges mere på, og det er de nye ejere, der får lov til at løfte den opgave, fortæller hun:

Ejerskiftet betyder dog ikke, at Anette Strøh Bartholdy nu forlader Cafe Svanen. I stedet bliver hun almindelig ansat og får ansvaret for smørrebrødet, som er noget af det, Cafe Svanen er kendt for.

Og netop traditionerne bliver der ifølge Anette Strøh Bartholdy ikke rørt ved efter ejerskiftet.

- De to nye ejere har ikke planer om at ændre på noget. Selvfølgelig kommer der nye tiltag, men de kendte ting som muslingefestivalen, smørrebrødet, den stegte flæsk om tirsdagen, live-musikken om fredagen og så videre fortsætter, fortæller hun.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk