12. april 2021
Formand for Holbæk Mega Center, Michael Nyrup, er varehuschef i Bauhaus. Han glæder sig over, at alle medlemsbutikkerne kunne åbne mandag - hans egen dog undtaget. Foto Jette Bundgaard.
Formand for Holbæk Mega Center, Michael Nyrup, er varehuschef i Bauhaus. Han glæder sig over, at alle medlemsbutikkerne kunne åbne mandag - hans egen dog undtaget. Foto Jette Bundgaard.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Alle i centret er åbnet undtagen Bauhaus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alle i centret er åbnet undtagen Bauhaus
Holbæk - 04. marts 2021 kl. 07:19
Af Jette Bundgaard

Formand for foreningen Holbæk Mega Center, Michael Nyrup, som også er varehuschef i Bauhaus, fortæller, at alle 43 butikker i i centret nu er åbne. På nær Bauhaus.

- Alle har knoklet med at få butikkerne klar. Under nedlukningen har mange brugt butikken som lager i forbindelse med click-and-collect, men nu skulle der jo gøres rent og ryddes op, og det hele indrettes til almindelig forretning igen, siger Michael Nyrup. Det er hans indtryk, at alle forretninger i centret har klaret sig igennem corona-tiden og de økonomiske udfordringer, det har givet:

- Det lader til, at alle har klaret skærene, men en del af de mindre forretninger er givetvis pressede og har glædet sig til at få åbnet og gang i omsætningen igen. Det er jo fortrinsvis kædebutikkerne, som har haft glæde af samarbejdet mellem butikken her og webshop'en, forklarer Michael Nyrup.

Bauhaus i Holbæk Mega Center er den eneste forretning, som ikke måtte åbne den 1. marts, fordi butiksarealet overstiger de tilladte 5.000 kvadratmeter. Det ærgrer Michael Nyrup:

- I Bauhaus er vi uforstående overfor, hvorfor vi - som de eneste - ikke må åbne. Vi har jo en meget stor butik med masser af plads og kan sagtens holde de gældende afstandskrav på fuldstændig samme vilkår som de mindre forretninger, siger han.

Erhvervskunderne kan - som de også har gjort det gennem nedlukningen - fortsat handle i Bauhaus, og der vil også være click-and-collect som hidtil. Der vil desuden være mulighed for at booke en tid og besøge varehuset efter aftale.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk