10. december 2018
Nordsjællands Politi mistænker fire udenlandsk udseende personer i en Ford Mondeo for at stå bag fire indbrud i Gørløse.
Nordsjællands Politi mistænker fire udenlandsk udseende personer i en Ford Mondeo for at stå bag fire indbrud i Gørløse.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Aggressiv ung mand angreb to betjente

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aggressiv ung mand angreb to betjente
Opdateret 16. februar 2018 kl. 09:38
Holbæk - 16. februar 2018 kl. 05:57
Af Christina Ledertoug
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Klokken 00.40 natten til fredag fik Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse om en aggressiv ung mand, der ikke helt kunne forstå, hvorfor han var blevet smidt ud af beværtningen Diligencen i Holbæk.

arrow Læs også: Politiet tilkaldt: Børn på isen

Det oplyser vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi, Rene Søe Pedersen, til sn.dk.

- Han opførte sig truende og aggressivt på stedet, og derfor blev han smidt ud. Det stoppede ham dog ikke, og derfor blev vi tilkaldt, siger Rene Søe Pedersen til sn.dk.

Den unge mand er 24 år gammel og kommer fra Højby.

Da politiet ankom til Diligencen var den unge mand på ingen måde faldet ned, og han rettede med det samme sin truende og aggressive adfærd mod politiet.

- Først gik han målrettet efter den ene betjent, som fik trukket sig lidt væk, og herefter går han så mod den anden. Her lykkedes det for den unge mand at slå den anden politibetjent så hårdt i hovedet, at han måtte på skadestuen for behandling, siger vagtchefen.

Politimanden fik en flænge i hovedbunden.

Det lykkedes til sidst at få den aggressive mand anholdt, og han er blevet sigtet for vold mod tjenestemand i funktion, ligesom han også er sigtet for overtrædelse af våbenloven, da han havde en kniv på sig.

- Vores jurister skal her senere i dag vurdere om der er grundlag for, at han kan fremstilles i grundlovsforhør, oplyser vagtchefen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk