16. september 2019
Andersen Biler på Tåstrup Møllevej bliver nyt serviceværksted for Mitsubishi fra omkring 1. april efter nogle måneder uden et serviceværksted i byen. Foto: Kaj Ove Jensen
Andersen Biler på Tåstrup Møllevej bliver nyt serviceværksted for Mitsubishi fra omkring 1. april efter nogle måneder uden et serviceværksted i byen. Foto: Kaj Ove Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Aftale om Mitsubishi-værksted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aftale om Mitsubishi-værksted
Holbæk - 18. marts 2019 kl. 06:30
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Siden kort før jul har der ikke været hverken en autoriseret forhandler af Mitsubishi eller et autoriseret serviceværksted for mærket i Holbæk.

Det skyldes, at Autohuset Holbæk, Ved Faurgården 5 B, lukkede forretningen. Fra omkring 1. april vil der atter være et autoriseret serviceværksted, nemlig hos Andersen Biler på Tåstrup Møllevej 6. Men der er stadig ikke nogen autoriseret forhandler af nye biler fra Mitsubishi, skriver dagbladet Nordvestnyt fredag.

- Vi åbner i første omgang ikke en autoriseret forhandler. Det er en overvejelse. Der er også en forhandler i Fårevejle, siger John Wulff, der er ansvarlig for forhandlernettet hos Mitsubishi Danmark A/S.

Derimod er der altså indgået en aftale med Andersen Biler om et autoriseret serviceværksted.

- Vi lægger ud med at lave servicearbejde og garanti­arbejde på de biler, der kører i vores område. Vi er nok klar den 1. april, fortæller René Jørgensen, der er filial­chef hos Andersen Biler i Holbæk.

Bilhuset har forhandling og service på Citroën, Hyundai og Opel. Der er i alt 27 medarbejdere på Tåstrup Møllevej.

Der er otte svende og tre lærlinge på værkstedet, og to af svendene har erfaring med Mitsubishi.

- Desuden kan vi trække på et komplet hold hos Andersen Biler i Herlev, der har både salg og service på Mitsubishi, forklarer René Jørgensen.

Han tilføjer, at der i Holbæk også vil være enkelte nye modeller af Mitsubishi, som kunderne kan se nærmere på.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk