3. juli 2020
MerkurNord, der drives af Daniel Hassing (tv.) og Mikkel Juul, er blandt de tre nominerede til Iværksætterprisen for 2018 i Holbæk Kommune.
MerkurNord, der drives af Daniel Hassing (tv.) og Mikkel Juul, er blandt de tre nominerede til Iværksætterprisen for 2018 i Holbæk Kommune.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Afstemning om erhvervspriser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Afstemning om erhvervspriser
Holbæk - 29. november 2019 kl. 05:56
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Indtil fredag den 13. december kan alle stemme på deres favorit til at vinde Iværksætterprisen og Erhvervsprisen for 2018.

Der er tre nominerede i hver kategori, og de afgivne stemmer er medvirkende til at bestemme, hvem der vinder priserne. De uddeles ved erhvervslivets nytårskur på Elværket i Holbæk den 10. januar. Desuden spiller stemmerne fra priskomiteen ind i, hvem der vinder årets to priser.

De uddeles af Holbæk Erhvervsforum, Junior Chamber Holbæk, Rotary og Sjællandske Medier.

For en måned siden blev det offentliggjort, hvilke tre virksomheder der er nomineret i hver af de kategorier. Siden er der for hver virksomhed produceret en video på cirka to minutter, hvor de fortæller om deres virke. Der kan via Holbæk Erhvervsforums hjemmeside stemmes frem til den 13. december klokken 12.

De er nomineret til Iværksætterprisen

En af de nominerede til Iværksætterprisen er Café Forsinket, der drives af Jais Westh Lauritsen i en del af den gamle stationsbygning i Skarridsgade i Jyderup.

Den åbnede i november 2018 og har siden haft omkring 50.000 spisende gæster. Det svarer til, at hver indbygger i Jyderup har spist på cafeen 10 gange. Det er en hel del mere end forventet, fortæller indehaveren i videoen.

MerkurNord, Havnegade i Holbæk, drives af Daniel Hassing og Mikkel Juul. Det er et digitalt marketingbureau, der hjælper kunderne med hjemmesider, digital annoncering og lignende. For et år siden arbejdede kun de to i virksomheden på deltid, da de samtidig gjorde deres studier færdige. Nu er der fem medarbejdere.

Den tredje virksomhed, der er nomineret til Iværksætterprisen, er Mesterflyt, der drives af Victor Helgogaard på Rørvangsvej i Holbæk. I 2017 var der otte fuldtidsmedarbejdere, mens der nu er 17 på fuld tid.

De er nomineret til Erhvervsprisen

Til Erhvervsprisen er Danbolig Holbæk ved Henrik Larsen en af de nominerede. På kontoret i Ahlgade er der 27 medarbejdere, og virksomheden har de seneste to år været den bedst sælgende ejendomsmæglerbutik i Danmark.

EBH Byg, blev etableret af Emil Bergstrøm Hansen i Mårsø i 2007. Virksomheden er gået fra at være et lille tømrerfirma til nu også at have en del hoved- og fagentrepriser med over 30 mand.

Den tredje nominerede til Erhvervsprisen er Plus-Plus, Borup ved Holbæk, med Martin Pihl som ejerleder. Virksomheden producerer kreativt byggelegetøj, der i dag sælges i 40 lande og mange tusind butikker i hele verden.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk