19. marts 2019
De halvmørke gange med kontorer på hver side er både i stueetagen og på førstesalen erstattet af kontorer med glasvægge i den ene side og åbne kontorlandskaber i den anden side.
gallery icon

Se billedserie

De halvmørke gange med kontorer på hver side er både i stueetagen og på førstesalen erstattet af kontorer med glasvægge i den ene side og åbne kontorlandskaber i den anden side.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Advokater på plads i nyt domicil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Advokater på plads i nyt domicil
Holbæk - 06. juli 2018 kl. 20:12
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Advodan Holbæk er rykket ind i bygningen på Gl. Ringstedvej 61 i Holbæk. Bortset fra planter og lidt andet i konferencesalen, er Advodan kommet på plads efter flytningen fra førstesalen i Kanalstræde 10 for to uger siden.

- Vi er kommet meget hurtigt på plads i det nye - og vi er begejstrede. Her er lys, luft, plads, natur og masser af parkeringspladser. Og så ligger vi dejligt tilgængeligt i forhold til motorvejen og andre tilkørselsveje, hvilket er en stor fordel for kunder og medarbejdere, siger advokat Steen Marslew, der er direktør og partner i Advodan Holbæk.

Fra omkring 1. maj er fløjen langs Gl. Ringstedvej blevet renoveret. De tidligere kontorer på hver sin side af gangene er revet ned. På den ene side er der indrettet nye kontorer med glasvægge til juristerne - syv i stueetagen og syv på førstesalen. I den anden side er der et åbent kontorlandskab til sekretærerne.

På førstesalen i fløjen langs Skagerakvej holder Advodans ejendomsadminsitration til, og desuden er der køkken, kantine og en konferencesal.

Advodan er Holbæks største advokatfirma med 42 medarbejdere, heraf to på et satellitkontor i København.

I stueetagen i fløjen langs Skagerakvej bor revisorfirmaet, som solgte bygningen i Holbæk, en tid endnu, ligesom der er opstillet to pavilloner. Det er RR Gruppen, som blev etableret i 2011, da Dansk Revision Holbæk blev spaltet i to. Den anden del, Revision Holbæk, flyttede i 2014 til Havnepladsen 6.

Partnerne i de to firmaer har sammen ejet Gl. Ringstedvej 61. RR Gruppen kan blive boende til udgangen af 2019. Men ifølge en af partnerne, Carsten Thomsen, er der senest 1. september truffet afgørelse om en ny adresse.

Førstesalen i Kanalstræde 10 har Advodan solgt til Dansk Boligforsikring, som efter overtagelsen i sidste uge straks har sat gang i en større ombygning af lokalerne, der skal være færdig 27. juli.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk