22. juni 2021
Udstillingen VK 21 er forlænget frem til den 9. maj, så flere kan nå at se den, fortæller Holbæk Kunstforenings formand, Jan Ibsen. Fotos: Elisa Hauerbach
gallery icon

Se billedserie

Udstillingen VK 21 er forlænget frem til den 9. maj, så flere kan nå at se den, fortæller Holbæk Kunstforenings formand, Jan Ibsen. Fotos: Elisa Hauerbach
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Æglageret har aktivitet på flere planer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Æglageret har aktivitet på flere planer
Holbæk - 06. maj 2021 kl. 20:00

I udstillingslokalet hos Æglægeret i Holbæk præsenteres udstillingen VK 21, der består af 63 censurerede værker, skabt af 36 kunstnere.

- Man kan se udstillingen frem til den 9. maj, det er en forlængelse vi mener er nødvendig, hvis publikum skal kunne nå at se den, fortæller Jan Ibsen, der er formand for Holbæk Kunstforening - Æglageret.

Han fortæller også at der holdes regnskab med, hvor mange der er inde i udstillingslokalet og i museumsbutikken ad gangen, samt at der er fokus på hygiejnen og alle de gældende krav fra myndighederne, så man undgår smittespredning af Covid-19.

Nedlukning gav plads til ombygning

Huset er ved at gennemgå en større renovering og ombygning. På første sal er allerede skabt et stort lyst rum, der blandt andet bruges til mødeaktivitet og på sigt skal bruges til foredrag og måske til koncerter.

- På førstesalen, i forlængelse af vores nye rum, vil der blive lavet et »samtalekøkken«, måske uden køkken, men i hvert fald et rum hvor der er plads til kreativ ideskabning og udveksling af idéer og erfaringer. Udfoldesesmulighederne for vores børneaktiviteter bliver også noget helt andet end tidligere, med et genialt rum og perfekte forhold til kreativitet i børnehøjde, siger Jan Ibsen videre.

Det lysner altså på flere måder for Æglageret, ikke kun fordi det er forår og landet åbner igen.

- Vi har meget at glæde os over - og til. Det bliver »stort« at skulle præsentere det hele for husets brugere. Planlægningen af sæsonen er skam allerede i fuld gang, slutter Jan Ibsen.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk