9. december 2019
Gangbroen over Valdemar Sejrsvej er alligevel ikke klar til genåbning nu, men først mandag den 19. august. Foto: Lisbeth A. Rasmussen
Gangbroen over Valdemar Sejrsvej er alligevel ikke klar til genåbning nu, men først mandag den 19. august. Foto: Lisbeth A. Rasmussen
Foto: Lisbeth A. Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åbning af bro er udskudt i ti dage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åbning af bro er udskudt i ti dage
Holbæk - 09. august 2019 kl. 16:28
Af Kaj Ove Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det blev alligevel ikke i dag, fredag, at gang og cykelbroen over Valdemar Sejrs­vej i Holbæk blev klar til genåbning efter knap fire måneders renovering.

arrow Læs også: Meget tæt på genåbning af genstridig bro

Det kunne projektleder Lars Brandt Christensen fra Anlæg hos Holbæk Kommune konstatere, da han fredag formiddag sammen med en ingeniør som rådgiver var på stedet for se, hvor langt arbejdet var nået.

- Desværre betød regnvejret torsdag, at overfladebehandlingen ikke kunne gøres færdig. Det skal være knastørt, når det udføres. Desuden var nogle af fagene til rækværket for korte. Det er entreprenøren, der har lavet tegningerne og koordineret med underentreprenøren. Men nogle af fagene passer ikke sammen, og de skal laves om, forklarer Lars Brandt Christensen.

Det var ellers håbet, at broen kunne være genåbnet tids nok til, at den var klar til skolestarten i næste uge, men det bliver så ikke nået.

Arbejdet med at ændre på fagene til rækværket er gået i gang fredag og fortsætter weekenden over. Derefter bliver de galvaniseret og fragtet fra Jylland til Holbæk på onsdag og monteret torsdag.

Mandag, tirsdag og onsdag fortsætter arbejdet med overfladebehandlingen.

Fredag i næste uge bliver det tjekket, om broen er klar til åbning. Derefter er der stadig weekenden til at klare eventuelle mindre ting.

Projektlederen åbnede i sidste uge for muligheden for, at broen godt kunne åbne uden en færdig overfladebehandlingen, da den kunne gøres færdig senere. Men det hindrer det manglende rækværk altså.

Men mandag den 19. august skulle gangbroen mellem Tåstrup Byvej og Tåstrup Møllevej helt sikkert være klar til genåbning. Datoen blev tidligere udskudt fra 9. juli til 9. august.

arrow Bro åbner snart efter ny forsinkelse
18. september 2019 kl. 13:49 Opdateret: kl. 13:49
arrow Åbning af bro er udsat igen-igen
16. august 2019 kl. 15:12 Opdateret: kl. 15:42

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk