19. august 2019
Man kan blandt andet se, hvad der laves på skolens værksteder, når der er åbent hus på Kalundborgegnens Produktionsskole i Svebølle. Privatfoto
Man kan blandt andet se, hvad der laves på skolens værksteder, når der er åbent hus på Kalundborgegnens Produktionsskole i Svebølle. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åbent hus på produktionsskolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åbent hus på produktionsskolen
Holbæk - 16. februar 2019 kl. 19:58
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Onsdag den 21. februar holder Kalundborgegnens Produktionsskole åbent hus for alle interesserede. Det sker på adressen Saltoftevænge 4 i Svebølle.

- Kom og se vores værksteder der kører på fuld blus, hils på skolens faglærere, vejledere og unge. Og, mød lederen af den nye FGU-institution Nordvestsjælland Jørgen Ravnsbæk Andersen, skriver skolen i en pressemeddelelse.

FGU-institutionen får den 1. august 2019 overdraget nøglerne til Produktionsskolen, som herefter skal sammenlægges med FGU-institutionen.

Borgere i lokalområdet, samarbejdspartnere, unge og forældre, som gerne vil se en rigtig produktionsskole i arbejdstøjet, er meget velkomne.

Skolens pop-up »Michelin« restaurant tager allerede nu imod reservationer, og specialbutikken Spiren har gode tilbud i blomsterafdelingen.

D
et er også muligt at deltage i konkurrencer og se de forskellige værksteder, hvor opgaverne tilsvarer de unges niveau og tager udgangspunkt i det.

Arrangementet afholdes i tidsrummet klokken 15.00-19.00.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk