26. januar 2020
Når der er Åbent Hus arrangement hos PR Auto, er der fokus på præsentationen af kunderådgiver Michael Nilsson. Fotos: Elisa Hauerbach
gallery icon

Se billedserie

Når der er Åbent Hus arrangement hos PR Auto, er der fokus på præsentationen af kunderådgiver Michael Nilsson. Fotos: Elisa Hauerbach
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åbent hus med pølser og præsentation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åbent hus med pølser og præsentation
Holbæk - 26. juni 2019 kl. 05:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag den 27. juni holder PR Auto åbent hus med præsentation af den nye kundrådgiver og gode dagstilbud.

Per Rasmussen fra PR Auto har besluttet sig for at tiden nu er inde til at få præsenteret Michael Nilsson, som allerede har været ansat i nogle måneder, men først bliver præsenteret officielt nu, så han har kunnet opbygge viden om virksomhedens forskellige afdelinger - og være i stand til at svare på kundernes spørgsmål.

Tidspunktet for arrangementet, der foregår hos PR Auto på Industriparken 29 er lagt om eftermiddagen i tidsrummet klokken 14.00- 17.00 og der er sørget for mad og drikke til alle.

Pølsevognen er klar

- Vi har hyret en pølsevogn, så man kan få stillet sulten og tørsten, hvis man har lyst til at lægge vejen forbi. Vi har også en række gode priser i dagens anledning, selvom hovedfokus er at få præsenteret kunderådgiveren Michael Nilsson, der i fremtiden vil være den, der tager telefonen og i mange tilfælde være den, der står for kontakten mellem kunden og værkstedet. Han glæder sig rigtig meget til at hilse på alle de eksisterende, men også gerne nye kunder, siger Per Rasmussen.

Sommerdæk og motorrens
Dagens gode priser finder man blandt andet på refleksveste, miljømærker, sommerservice, skift til sommerdæk og rens af motoren.

- Der er mange som efter en mortorrens har bemærket at bilen kører længere på literen og det er bestemt glædeligt. Det er rigtigt godt at give motoren en behandling som en del af vedligeholdelsen, når bilen har kørt nogle år, siger Per Rasmussen.

Udenfor værkstedet står salgsbilerne også klar - og dem forventer Per Rasmussen vil få stor interesse på dagen.

- Det er jo de gode, kendte kvalitetsmærker vi sælger, så man kan stadig nå at køre på sommerferie i en »ny« bil, oplyser virksomhedsejeren.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk