26. januar 2021
Det er ikke alle, der kaster sig over skumfiduser. Phillip Nielsen fra 5. m i Svinninge udfordrede sine smagsløg, da klassen havde besøg af projekt »Smag for livet«.
gallery icon

Se billedserie

Det er ikke alle, der kaster sig over skumfiduser. Phillip Nielsen fra 5. m i Svinninge udfordrede sine smagsløg, da klassen havde besøg af projekt »Smag for livet«.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 5.m udfordrede smagsløgene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

5.m udfordrede smagsløgene
Holbæk - 25. april 2017 kl. 09:45
Af Margit Pedersen

Ni dråber tabasco og så et ekstra dryp, og Magnus fra 5.m havde mikset den perfekte juice. Men den unge forsker fra 5. m på Katrinedalskolen i Svinninge glemte at smage til. Ti dråber tabasco trækker tårer.

Han og kammeraterne i 5.m udfordrede smagsløgene mandag, da de fik besøg af to studerende og en projektleder fra University College Sjælland, der guidede dem igennem smagstests og forsøg. Smagsløgene kom på arbejde med sødt, salt, surt, bitter og umami, da de havde projekt »Smag for livet« på skoleskemaet.

.

Eleverne fik aha-oplevelser, mens de gjorde sjove opdagelser, diskuterede, vurderede og skrev ned. Det var fordybelse og samarbejde, sjov og social hygge - og sjovere end matematik, lød det fra Kim, Jonas og Mathias. De var sikre på, at mandagens aftensmad blev spist med alle sanser og ikke bare skovlet ind.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk