8. marts 2021
Kenneth Jensen har været ejendomsmægler i mere end halvdelen af sit liv - og mange af årene i Jyderup. På søndag fylder han 50 år.
gallery icon

Se billedserie

Kenneth Jensen har været ejendomsmægler i mere end halvdelen af sit liv - og mange af årene i Jyderup. På søndag fylder han 50 år.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 50-års fødselar føler sig godt tilpas

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

50-års fødselar føler sig godt tilpas
Holbæk - 15. januar 2021 kl. 18:45
Af Morten D. Christensen

Når man fylder 50 år og har været lokal ejendomsmægler i mere end halvdelen af sit liv, har man en stor berøringsflade.

Det er Kenneth Jensen, indehaver af Nybolig i Jyderup og Svinninge et godt eksempel på, og han havde da også gerne holdt en stor fest i forbindelse med, at han på søndag fylder 50. Men corona-situationen vil det anderledes.

- Festen er aflyst, men jeg vil fejre dagen på et senere tidspunkt, når det kan lade sig gøre. Jeg havde også tænkt på at stille en pølsevogn frem til reception ved butikken, men det er tiden heller ikke til lige nu, lyder det fra Kenneth Jensen.

Trods tidens udfordringer fra den uønskede virus, føler søndagens fødselar sig godt tilpas her, hvor han runder et skarpt hjørne.

- Håret er blevet lidt mere gråt, men det føles nu ganske godt nok, fastslår Kenneth Jensen.

Spændende hverdag

Han har været indehaver af de to Nybolig-butikker i Jyderup og Svinninge siden 2009, men kom allerede i 1994 til Jyderup som afdelingsansvarlig for Nybolig.

I alt har Kenneth Jensen været i ejendomsmægler-branchen i over 30 år.

- Jeg holder meget af tilværelsen som ejendomsmægler. Det er et liv med meget forskellige hverdage og en spændende kontakt til mange forskellige kunder. Man kommer meget ud og sidder ikke på kontoret hele dagen. Det passer mig fint, da jeg af natur er udadvendt, siger Kenneth Jensen.

Han er opvokset omkring Vig og Asnæs og fattede interesse for det finansielle.

- Dengang var det mest almindelige, hvis man ville arbejde med noget finansielt, at man kom i en bank eller et forsikringsselskab. Mine forældre drev revisionsfirma i Nykøbing og havde ejendomsmægler Poul Erik Sandberg, der nu desværre er død (ejendommægler-butikken bærer fortsat hans navn, red.), blandt deres kunder. Så lidt tilfældigt kom jeg i lære hos ham i 1990 og har været i branchen siden, fortæller Kenneth Jensen.

Kommer tæt på kunderne

For Kenneth Jensen har det altid været vigtigt at engagere sig i og have et godt kendskab til det lokalområde, hvor han hjælper folk med både at sælge og købe hus. Det er nemlig store beslutninger, man som ejendomsmægler er med til at føre ud i livet.

- En bolighandel er som udgangspunkt den måske største økonomiske beslutning, folk tager i deres liv. Der ligger mange overvejelser bag, og som mægler kan du komme tæt på folk i den proces, siger Kenneth Jensen, der har eksempler på, at han har handlet med de samme kunder fem gange i løbet af årene.

Med 30 år på bagen som ejendomsmægler har Kenneth Jensen oplevet både op- og nedture.

- I 1990'erne var det meget stille oven på kartoffelkuren, men så kom er gang i det i nullerne. Jeg blev selvstændig i 2009 lige efter, at finanskrisen havde ramt. Det var et marked, der vendte nedad, men jeg er sikker på, at vi klarede os godt igennem, fordi vi kendte området og udfordringen, lyder det fra Kenneth Jensen.

Bedste år hidtil

Han lægger ikke skjul på, at det går godt i øjeblikket.

- 2020 har faktisk været vores bedste år hidtil med 137 solgte enheder. Det er både parcelhuse, sommerhuse, lejligheder og landejendomme. Og jeg har også positive forventninger til 2021, men lige nu er udfordringen, at udbuddet ikke står helt mål med efterspørgslen, siger Kenneth Jensen.

Ligesom andre ejendomsmæglere i landet oplevede den lokale Nybolig-mægler også en rekord-interesse for at handle sommerhuse i et år, hvor udlandsrejser var stærkt begrænset.

Arbejdet fylder meget af Kenneth Jensens tid, men når han har fri går han gerne på jagt i efterårs- og vinterhalvåret, og om sommeren udfolder han sig på golfbanen.

Desuden har Kenneth Jensen en udeboende datter på 18 år.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk