21. juli 2019
En 50-årig mand fra Præstø erklærede sig mandag skyldig i blandt andet at have truet sin tidligere arbejdsgiver og ansatte på arbejdspladsens adresse i Jyderup. Foto: Marianne Nielsen
En 50-årig mand fra Præstø erklærede sig mandag skyldig i blandt andet at have truet sin tidligere arbejdsgiver og ansatte på arbejdspladsens adresse i Jyderup. Foto: Marianne Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 50-årig har tilstået: Truede tidligere chef med at skære fødderne af ham

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

50-årig har tilstået: Truede tidligere chef med at skære fødderne af ham
Holbæk - 04. december 2018 kl. 12:04
Af Anna Egeris Karstoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Jeg beklager, jeg er godt klar over, at sådan skal man ikke opføre sig, lød det fra en 50-årig mand fra Præstø, der mandag erklærede sig skyldig i otte forhold ved Retten i Holbæk.

arrow Læs også: 51-årig skal i fængsel for at true kolleger

Han var blandt andet tiltalt for at være mødt op på sin tidligere arbejdsplads i Jyderup ad to omgange i september, hvor han verbalt havde truet sin tidligere arbejdsgiver og ansatte på arbejdspladsen. Blandt andet havde han truet med at skære hænder og fødder af sin tidligere chef. Ved begge episoder havde han holdt et boldbat i hånden, anden gang også en kniv. Den 50-årige havde desuden ved begge episoder stjålet flere genstande fra arbejdspladsen - blandt andet en pc.

I retten forklarede tiltalte, at han til sin store frustration havde vikarieret på arbejdspladsen i knap tre måneder uden at være blevet oprettet i arbejdspladsens system og uden at have fået en kontrakt, hvilket betød, at der ikke havde været mulighed for at udbetale hans løn. Efter at have gjort opmærksom på problemet overfor sin daværende chef, der ikke havde reageret, var han derfor mødt op på arbejdspladsen »for at tage nogle ting i pant«, som han formulerede det ved retten.

Ifølge den 50-årige skulle boldbattet og kniven kun bruges til »showoff« og ikke til at gøre nogen fortræd.

Den 20. september blev tiltalte anholdt af politiet på sin bopæl i Præstø, hvor han truede med at skyde de to politibetjente, der foretog anholdelsen. Efterfølgende fandt politiet blandt andet et jagtgevær, en dolk, en økse og ammunition samt militærtøj- og tasker i lejligheden.

Dommeren erklærede mandag den 50-årige skyldig på baggrund af hans forklaring samt de genstande, der var blevet fundet i hans hjem ved ransagning.

Selve dommen blev udsat til den 29. januar, da den kommer til at bero på en mentalundersøgelse af tiltalte, som man forventer klar i begyndelsen af januar.

arrow Mand truer med kniv, boldtræ og skydevåben
21. september 2018 kl. 16:49 Opdateret: kl. 16:49

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk