4. juli 2020
Politiets efterforskere og kriminalteknikere arbejdede lørdag aften i og omkring lejligheden i Rolighedsstræde i Holbæk, hvor den 43-årige blev fundet knivdræbt.
Politiets efterforskere og kriminalteknikere arbejdede lørdag aften i og omkring lejligheden i Rolighedsstræde i Holbæk, hvor den 43-årige blev fundet knivdræbt.
Foto: Mathias Øgendal/presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 43-årig blev dræbt af knivstik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

43-årig blev dræbt af knivstik
Holbæk - 18. december 2018 kl. 10:02
Af Morten D. Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Midt- og Vestsjællands Politi har nu med sikkerhed fastslået, at det var knivstik, der dræbte en 43-årig mand i hans lejlighed i Rolighedsstræde i Holbæk. Det er konklusionen efter, at den 43-årige i går blev obduceret på Retsmedicinsk Institut i København.

arrow Læs også: Afgørelsens time nærmer sig for 20-årig drabstiltalt

Manden blev fundet død af politiet lørdag aften kort efter klokken 19.30, og politiet har hele tiden formodet, at den 43-årige døde som følge af knivstik.

Politiet holder dog indtil videre tæt med, hvornår man mener, at selve drabet skal være sket. Liget blev fundet efter, at politiet lørdag klokken 19.30 havde fået en anmeldelse om en livløs person i lejligheden i Rolighedsstræde. Kort efter blev en 20-årig mand fra Holbæk anholdt et andet sted i byen, og han er nu varetægtsfænglet på begrundet mistanke om, at han har dræbt den 43-årige.

- Af hensyn til efterforskningen ønsker vi på nuværende tidspunkt ikke at komme nærmere ind på det mulige gerningstidspunkt. Vi arbejder på at klarlægge, hvad der er sket i lejligheden, siger politiets kommunikationsmedarbejder, Martin Bjerregaard.

Politiet arbejder ud fra, at drabet er sket i et misbrugsmiljø, men det mere konkrete motiv har politiet ikke villet sige noget om på nuværende tidspunkt.

arrow Retsdag aflyst: Nåede ikke at tjekke computer
06. november 2019 kl. 09:59 Opdateret: kl. 09:12
arrow Mystik om drabssag: Knivstik kan være påført af offeret selv
02. november 2019 kl. 12:03 Opdateret: kl. 12:18
arrow 20-årig tiltalt for knivdrab på 43-årig bekendt: Tog stoffer sammen
28. oktober 2019 kl. 17:42 Opdateret: kl. 08:05
Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk