22. september 2019
18.036 gange på cirka halvanden måned ringede den dømte til sin eks-kæreste trods et tilhold mod at kontakte og opsøge hende.
18.036 gange på cirka halvanden måned ringede den dømte til sin eks-kæreste trods et tilhold mod at kontakte og opsøge hende.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 40-årig i fængsel for stalking: Ringede 18.000 gange til eks-kæresten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

40-årig i fængsel for stalking: Ringede 18.000 gange til eks-kæresten
Holbæk - 16. marts 2019 kl. 14:27
Af Morten D. Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Østre Landsret har i denne uge idømt en 40-årig mand fra Holbæk et år og tre måneders fængsel for massiv stalking af sin eks-kæreste i løbet af foråret og sommeren sidste år.

arrow Læs også: I fængsel for voldsom telefon-chikane

Det skriver dagbladet Nordvestnyt lørdag.

I oktober sidste år blev den dengang 39-årige mand i byretten i Holbæk idømt et års fængsel for blandt andet at have overtrådt et tilhold mod at opsøge kvinden eller tage kontakt til hende på anden vis.

Ikke færre end 18.036 gange ringede manden til eks-kæresten i perioden fra slutningen af maj til begyndelsen af juli. Nogle dage ringede han mere end 1000 gange til kvinden.

Trods tilholdet opsøgte han hende også fysisk seks gange på blandt andet hendes bopæl i Taastrup samt på et spisested og diskotek Soho i Roskilde. Sidstnævnte sted fremsatte han dødstrusler rettet mod eks-kæresten over for hendes veninde.

Endelig blev han fundet skyldig i en række hærværksforhold, der blandt andet gik ud over eks-kærestens ejendele.

I byretten nægtede den 40-årige sig skyldig i de fleste forhold, men han valgte kun at anke selve strafudmålingen til landsretten, som altså nu har kvitteret ved at lægge ekstra tre måneder oveni straffen.

Mandens forsvarer, Gitte Espensen Philip, oplyser til Nordvestnyt, at Østre Landsret i skærpelsen lagde vægt på det store omfang af henvendelser til kvinden.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk