12. august 2020
En 38-årig kvinde blev fredag i sidste uge sigtet for drabsforsøg på sin mor i Holbæk og samme dag varetægtsfængslet in absentia. Torsdag  var hun selv til stede i retten og blev fængslet til 24. september.
En 38-årig kvinde blev fredag i sidste uge sigtet for drabsforsøg på sin mor i Holbæk og samme dag varetægtsfængslet in absentia. Torsdag var hun selv til stede i retten og blev fængslet til 24. september.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 38-årig fortsat fængslet for drabsforsøg på sin mor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

38-årig fortsat fængslet for drabsforsøg på sin mor
Holbæk - 29. august 2019 kl. 14:16
Af Morten D. Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 38-årig kvinde fra Holbæk er torsdag blevet varetægtsfængslet frem til 24. september. Hun er sigtet for drabsforsøg på sin 64-årige mor, som hun stak flere gange med en kniv på en adresse i Holbæk fredag i sidste uge.

arrow Læs også: Varetægtsfængslet for drabsforsøg på sin mor

Den 38-årige blev allerede i fredags varetægtsfængslet, men hun var ikke selv til stede i grundlovsforhøret. Derfor blev hun fængslet in absentia.

Reglen er, at en person, der fængsles in absentia, hurtigst muligt skal fremstilles i et nyt grundlovsforhør, når det er muligt. Derfor blev den 38-årige torsdag formiddag stillet for en dommer ved Retten i Holbæk, som besluttede, at kvinden fortsat skal være i politiets varetægt frem til 24. september.

Hun er fængslet i såkaldt surrogat, hvilket betyder, at hun ikke sidder i et almindeligt arresthus, men på en psykiatrisk afdeling.

Den 38-årige kvinde er sigtet for omkring klokken 8.08 fredag den 23. august at have stukket sin 64-årige mor flere gange med en kniv på en adresse i Holbæk, mens hun blandt andet råbte »du skal dø«.

Moren overlevede, men politiet betragter sagen som drabsforsøg og ikke grov vold, som knivstik også kan henføres under.

Der er nedlagt navneforbud i sagen, ligesom det første grundlovsforhør blev holdt for lukkede døre. Det er derfor sparsomt med oplysninger i sagen.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk