30. oktober 2020
Den gamle Østre Skole på Tidemandsvej 1, som Bygningsstyrelsen købte tidligere i år, skal huse cirka 220 statslige arbejdspladser, når ombygningen er færdig om knap to år.
Den gamle Østre Skole på Tidemandsvej 1, som Bygningsstyrelsen købte tidligere i år, skal huse cirka 220 statslige arbejdspladser, når ombygningen er færdig om knap to år.
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 220 statsjob bliver forsinket i to år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

220 statsjob bliver forsinket i to år
Holbæk - 13. september 2018 kl. 13:31
Af Kaj Ove Jensen

Det bliver først i ­sommeren 2020, at de statslige arbejdspladser ­flytter til Holbæk. Til gengæld bliver det en »pakke­løsning« med cirka 220 arbejdspladser i samme ombæring, skriver dagbladet Nordvestnyt torsdag.

arrow Læs også: Skole ombygges for 70 millioner

Hovedparten af de næsten 3900 statslige arbejdspladser, som V-regeringen i oktober 2015 besluttede at flytte uden for hovedstadsområdet, er kommet på plads på deres nye adresser.

Men i Holbæk går der endnu knap to år, før de tre institutioner flytter ind på den gamle Østre Skole, som Bygningsstyrelsen købte af Holbæk Kommune tidligere i år.

Den seneste melding har været, at udflytningen ville ske pr. 1. oktober i år.

Forsinkelsen skyldes, at styrelsen skal have gennemført et udbud for den omfattende renovering og ombygning, og derefter skal der være tid til at udføre arbejdet.

I 2015 blev det oplyst, at der var tale om udflytning af 119 årsværk, og det bliver måske endda lidt flere, da Danida Fellowship Centre har haft vokseværk som følge af flere midler fra finansloven.

De to andre er Danmarks Evalueringsinstitut og Danmarks Akkrediteringsinstitution.

I januar i år fulgte VLAK-­regeringen op med udflytning og nyetablering af lidt over 4000 statslige arbejdspladser. Her skal 95 årsværk fra to enheder under Styrelsen for Undervisning og Kvalitet flytte til Holbæk. Det er besluttet, at disse med­arbejdere også skal flytte ind i lokalerne på Tide­mands­vej 1.

Dermed bliver der tale om cirka 220 medarbejdere i et miljø inden for uddannelse og forskning.

Hovedparten af medarbejderne har højst sandsynligt ikke noget imod den stærkt forsinkede udflytning.

- Lad os da nyde det, så længe vi kan blive i København. Generelt tror jeg, medarbejderne er rimeligt tilfredse med, at det først bliver i 2020, siger Anne Christensen, direktør hos Danida Fellow­ship Centre.

Hun nævner dog, at en ledig stilling i 2016 blev besat med en medarbejder, der er bosat i Holbæk. Og to andre har siden valgt at flytte privat til Holbæk, så de er måske lidt »overraskede« over, at udflytningen af arbejdspladserne alligevel ikke kommer til den ventede tid.

arrow Overraskelse over udflytning
18. januar 2018 kl. 16:32 Opdateret: kl. 14:59
arrow Udflytning af arbejdspladser er forsinket
18. februar 2017 kl. 08:11 Opdateret: kl. 12:16
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk