19. juli 2019
Retten i Holbæk har fredag varetægtsfængslet en 20-årig mand for blandt andet trusler og for at bringe en 26-årig mand i fare.
Retten i Holbæk har fredag varetægtsfængslet en 20-årig mand for blandt andet trusler og for at bringe en 26-årig mand i fare.
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 20-årig fængslet efter farlig kørsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

20-årig fængslet efter farlig kørsel
Opdateret 16. december 2018 kl. 07:41
Holbæk - 14. december 2018 kl. 16:29
Af Morten D. Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En dommer i Holbæk besluttede fredag at varetægtsfængsle en 20-årig mand. Han er blandt andet sigtet for at forvolde nærliggende fare for en 26-årig mands liv eller førlighed, idet han i sin bil var tæt på at påkøre manden, der gik tur med en hund i Løvenborg-området ved Regstrup torsdag kort før klokken 18.

arrow Læs også: 20-årig anholdt for livsfarlig kørsel

Den 20-årige skal være bag tremmer til 8. januar, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Den 20-årige er foruden den farlige kørsel også sigtet for trusler mod den selvsamme 26-årige mand, der måtte springe i grøften for at undgå at blive ramt af bilen. I stedet for at hjælpe den pågældende, truede den 20-årige ham.

Kort efter kørte den sigtede fra stedet, men han kørte galt lidt længere henne ad vejen. Politiet sigter ham også for at have kørt bil i spiritus- eller narkopåvirket tilstand, og endelig er han sigtet for hærværk mod en ejendom i området.

Det skal være sket forud for forsøget på at påkøre den 26-årige. Politiet anser forsøget på påkørsel for at være en bevidst handling.

Dommeren besluttede at fængsle den 20-årige på begrundet mistanke om, at han er skyldig i sigtelserne, samt fordi der er en risiko for, at han vil gentage sine lovovertrædelser på fri fod. Hans beskikkede forsvarer tog forbehold for at kære fængslingen til landsretten.

Ifølge anklager Camilla Kragh kunne den sigtede i grundlovsforhøret ikke huske hele forløbet, men hun oplyser, at han erkendte hærværksforholdet, og at han kørte galt med bilen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk