27. juli 2021
I en rundkørsel på Skovvejen kørte den 18-årige den modsatte vej rundt. Det er uklart i hvilken rundkørsel, men billedet er fra rundkørslen ved Skovvejen/Cementvejen ved en tidligere lejlighed.
I en rundkørsel på Skovvejen kørte den 18-årige den modsatte vej rundt. Det er uklart i hvilken rundkørsel, men billedet er fra rundkørslen ved Skovvejen/Cementvejen ved en tidligere lejlighed.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 18-årig med 180 km/t.: Politi søger vidner til vanvidskørsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

18-årig med 180 km/t.: Politi søger vidner til vanvidskørsel
Holbæk - 26. juni 2018 kl. 11:05
Af Morten D. Christensen

Midt- og Vestsjællands Politi vil meget gerne tale med personer, der mandag eftermiddag ved godt 17-tiden var vidner til eller måske tæt på at blive ramt, da en 18-årig mand fra Mørkøv med politiets ord kørte »vanvittigt« i og omkring Jyderup.

arrow Læs også: Sag om vanvidskørsel gennem by trækker ud

Klokken 17.05 blev en civil patruljebil opmærksom på den 18-årige bilist, da han, ifølge politiet, overhalede politibilen med 180 km/t. på Skovvejen i vestlig retning fra Holbæk mod Jyderup.

Det er uklart præcist, hvor overhalingen fandt sted, men i hvert fald satte patruljevognen efter bilen.

Ifølge Carsten Andersen, kommunikationsansvarlig i Midt- og Vestsjællands Politi, kørte den unge bilist blandt andet modsat rundt i en rundkørsel, og han kørte på et tidspunkt også på cykelstien, hvor flere cyklister måtte undvige.

- Det er helt ufatteligt, at ingen er kommet til skade, for det var tæt på flere gange. Vi vil meget gerne høre fra personer, der har måttet undvige eller har været tæt på at blive ramt, siger Carsten Andersen.

Den hasarderede kørsel fortsatte i otte minutter, og den sidste del af kørslen foregik inde i Jyderup by, hvor bilen påkørte en kæde, bomme og en lysstander, Den 18-årige stak herefter af fra bilen, men blev kort efter anholdt.

Han er foruden en stribe overtrædelser af færdselsloven også sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelse om at bringe andres liv eller førlighed i fare.

Han var ikke påvirket af hverken spiritus eller narkotika, og politiet løslod ham tirsdag formiddag. Sagen vil senere komme for retten, oplyser politiet.

- Lige nu har vi ikke noget bud på, hvorfor han kørte på den måde og ikke standsede, da politiet bad ham om det, siger Carsten Andersen.

arrow Retssag om vanvidskørsel udsat
28. november 2019 kl. 10:14 Opdateret: kl. 10:15
De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk