29. november 2020
Politiet ransagede onsdag Bandidos? klubhus i Østerstræde i Holbæk efter natten anholdelser af 13 mænd i huset. Foto: Morten D. Christensen
gallery icon

Se billedserie

Politiet ransagede onsdag Bandidos? klubhus i Østerstræde i Holbæk efter natten anholdelser af 13 mænd i huset. Foto: Morten D. Christensen
Foto: Morten D. Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 18-årig mand opsøgt af maskerede mænd: 13 mænd anholdt i klubhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

18-årig mand opsøgt af maskerede mænd: 13 mænd anholdt i klubhus
Opdateret 10. oktober 2018 kl. 13:27
Holbæk - 10. oktober 2018 kl. 08:21
Af Lisbeth A. Rasmussen

Midt- og Vestsjællands Politi har natten til onsdag klokken 02.45 anholdt 13 mænd, der befandt sig i Bandidos' klubhus på Østerstræde i Holbæk.

arrow Læs også: Skoda kan være kobling mellem Bandidos og to brutale overfald

De 13 mænd blev anholdt som følge af en anmeldelse om grov vold mod en 18-årig mand, der klokken cirka 00.50 blev opsøgt på sin bopæl i Nykøbing af flere maskerede mænd.

- Han har fået behandlingskrævende kvæstelser. De har slået ham - formentlig med en eller anden genstand, fortæller Martin Bjerregaard, der er kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi.

En sølvgrå personbil kørte ifølge vidner væk fra området ved offerets bopæl. Efterforskning i sagen førte politiet på sporet af en mistænkt og ledte til klubhuset i Østerstræde i Holbæk.

Midt- og Vestsjællands Politi foretog derfor senere på natten en koordineret anholdelsesaktion rettet mod de personer, der måtte befinde sig i klubhuset. 13 mænd, heriblandt den mistænkte, blev alle anholdt som mistænkt for enten grov vold eller tilskyndelse til overfaldet på det 18-årige offer. Det var anholdelser, der ifølge Martin Bjerregaard forløb ganske udramatisk.

Klubhuset er fortsat under politiets bevogtning med henblik på senere ransagning efter spor fra voldssagen og andre ting, der måtte være ulovlige, oplyser politiet.

Anklagemyndigheden vil senere i dag, onsdag, tage stilling til eventuelle fremstillinger i grundlovsforhør, når afhøringer af de anholdte samt ransagningen af klubhuset er gennemført.

arrow Ulykke har givet vigtigt vidne hukommelsestab
14. oktober 2020 kl. 20:42 Opdateret: kl. 20:42
arrow Ny udvikling i kaotisk rocker-sag: Tiltalte anholdt i retssalen
14. oktober 2020 kl. 16:25 Opdateret: kl. 16:25
arrow Overblik: Det er fire Bandidos-rockere tiltalt for
13. oktober 2020 kl. 17:33 Opdateret: kl. 17:23
Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk