22. oktober 2018
To drenge på 17 år kom fredag aften op at slås på Mørkøv Kro. Her fik den ene af drengene en flaske i baghovedet, eftersigende fordi han kiggede forkert. Foto: Peter Andersen
To drenge på 17 år kom fredag aften op at slås på Mørkøv Kro. Her fik den ene af drengene en flaske i baghovedet, eftersigende fordi han kiggede forkert. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 17-årig fik en flaske i hovedet for at kigge forkert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

17-årig fik en flaske i hovedet for at kigge forkert
Opdateret 13. november 2017 kl. 11:06
Holbæk - 13. november 2017 kl. 11:04
Af Fleur Sativa
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 17-årige dreng, der fredag aften først smed en flaske i hovedet på en jævnaldrende og senere overfaldt en politimand foran Mørkøv Kro forklarer, at overfaldet startede, fordi den anden dreng havde sendt ham et forkert blik.

arrow Læs også: Slagsmål på kro: Dreng frikendt for at stikke med knust flaske

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

De to drenge, der begge er fra lokalområdet, kendte godt til hinanden, men modsat den 17-årige gerningsmands forklaring mener forurettede, at overfaldet skete umotiveret.

- De sad i hver sin gruppe til denne her fest på kroen, hvor de begge var gæster, og så sker det på et tidspunkt, at anholdte overfalder forurettede, fortæller pressemedarbejder Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Den 17-årige, der fik en flaske i baghovedet, fik snitsår på kroppen og blev kørt til akutmodtagelsen på Holbæk Sygehus, men var ikke i kritisk tilstand.

- Han har fået et ret dybt snit, men er sluppet relativt billigt og er ikke i livsfare, fortalte vagtchef fra Midt- og Vestsjællands Politi, Lars Gallasz, i weekenden.

Lørdag formiddag blev den 17-årige gerningsmand fremstillet i grundlovsforhør, hvor det blev besluttet, at han skal sidde varetægtsfængslet frem til den 5. december. Han er sigtet for vold og for vold mod tjenestemand i funktion.

Samme aften var anholdte nemlig hoppet op og havde taget kvælertag på en af betjentene.

- Det er et ret kraftigt greb om halsen, han udsætter betjenten for. Han får føleforstyrrelser ned i armen samt mærker på halsen, oplyser vagtchef Lars Gallasz fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Betjenten, der blev overfaldet, er i dag sygemeldt.

arrow Flaske-vold på kro: Dreng nægter sig skyldig
04. februar 2018 kl. 11:01 Opdateret: kl. 16:49
arrow Varetægtsfængslet efter voldsomt politioverfald
12. november 2017 kl. 11:21 Opdateret: kl. 11:21

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk