30. maj 2020
Den 14-årige dreng blev tilbageholdt af politiet, da han lørdag formiddag ankom med færgen fra Orø til Holbæk.
Den 14-årige dreng blev tilbageholdt af politiet, da han lørdag formiddag ankom med færgen fra Orø til Holbæk.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 14-årig dreng stjal bil og kørte hasarderet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

14-årig dreng stjal bil og kørte hasarderet
Holbæk - 22. oktober 2019 kl. 07:21
Af Morten D. Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En ellers fredelig morgen blev lørdag noget anderledes på Orø, hvor flere borgere oplevede tyveri og hærværk.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi står en blot 14-årig dreng fra Holbæk bag striben af lovovertrædelser, som han dog på grund af sin alder ikke kan straffes for.

Begivenhederne tog fart, da politiet lørdag klokken 8.36 blev kontaktet af sognefogeden på Orø, fordi flere borgere havde henvendt sig for at anmelde en bil stjålet - og samtidig, at der blev kørt hasarderet bilen.

- Det er beboere med et godt lokalkendskab, der mener, at bilen må være blevet stjålet, fordi dens ejer ikke normalt kører på den måde, siger Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder i Midt- og Vestsjællands Politi.

Samtidig kom der meldinger om, at der var begået hærværk mod et hus og et drivhus samt en bil. I den stjålne bil blev der fundet værktøj, som er stjålet fra drivhuset.

Ud fra oplysningerne vurderede sognefogeden og politiet, at den 14-årige dreng kunne være på vej til Holbæk med færgen, og politiet kunne da også tilbageholde ham, da færgen anløb Holbæk. Han blev afhørt i overværelse af sin værge og de sociale myndigheder.

Politiet ved ikke, hvad der førte til rækken af ulovligheder, men den 14-årige havde tilsyneladende været på besøg hos bekendte på Orø siden fredag aften.

Han kan som nævnt ikke straffes, men politiet efterforsker alligevel sagerne, idet der kan rejses et erstatningskrav mod drengen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk