20. juli 2019
Fredag holdt Tuse Næs Gymnastikforening reception i Tuse Næs Hallen. I aften er der spisning og bal samme sted. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Fredag holdt Tuse Næs Gymnastikforening reception i Tuse Næs Hallen. I aften er der spisning og bal samme sted. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 125 år i gymnastiktøjet Tuse Næs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

125 år i gymnastiktøjet Tuse Næs
Holbæk - 18. januar 2019 kl. 15:35
Af Jørgen Juul
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tuse Næs Gymnastikforening er både den største og den ældste af idrætsforeningerne på Næsset. I denne uge runder den 125 år. Det blev fredag fejret med en reception i Tuse Næs Hallen, og lørdag aften er der spisning og bal med 600 gæster samme sted. Stig Rossen og hans band leverer musikken til jubilæums-festen.

Med 125 år er gymnastikforeningen jævnaldrende med forsamlingshuset i Udby, og det var da også lige præcis i forsamlingshuset, det hele begyndte med et karlehold. Gymnastikforeningen blev stiftet den 17. januar 1893. Dengang hed den Udby Gymnastikforening.

Nu tæller foreningen godt 280 medlemmer, og blandt tilbuddene er traditionel gymnastik, fitness, danse-fitness, stavgang og håndbold. Som det seneste er holdet »Familien i bevægelse« kommet til. Dér er aldersspredningen fra halvandet til 66 år, der er fællesspisning en gang om ugen, og der spilles - blandt meget andet - stikbold.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk