16. oktober 2021
Scarlet Pleasure er på plakaten, når den første sommerkoncert i parken på Svinningegården afvikles 24. juli. Foto: Kenn Thomsen
Scarlet Pleasure er på plakaten, når den første sommerkoncert i parken på Svinningegården afvikles 24. juli. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 12 timers sommerkoncert under bøgetræer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

12 timers sommerkoncert under bøgetræer
Holbæk - 17. juni 2021 kl. 05:52
Af Margit Pedersen

Dødsdommen over sommerens festivaler på grund af coronavirus satte tanker i gang. Fra tanke til handling gik der kun kort tid, og 24. juli åbner Simon Peter Hansen-Nord parken bag Svinningegården og inviterer til 12 timers sommerkoncert under grønne bøgetræer.

Musikken leveres af Scarlet Pleasure, Carpark North, L.I.G.A, Jonah Blacksmith Trio, Peter & de andre kopier og en dj efter 23.00Musikken præsenteres af festivalkonferencier Frank »Megabody« Damgaard, og til musikken hører rigeligt fadøl, shots og lækker mad. Det har han også sørget for.

Det har taget seks-syv uger at få alt på plads til koncerten. Det er gået stærkt, og Simon Peter Hansen-Nord har flittigt brugt sit netværk og sin erfaring inden for forsvaret med planlægning og logistik.
- Jeg har ikke før arrangeret en koncert, men kender folk i musikbranchen og vidste, hvem jeg skulle gå til for at få anbefalet kunstnere. En af mine lejere er ven med Frank Megabody, og jeg har erfaring som frivillig både på Grøn Koncert og Roskilde Festival, forklarer han.

Da han kontaktede bookere om kunstnere, var der ikke meget bud efter dem. Det har ændret sig, musikere har pludselig fået travlt efter udfasning af restriktionerne.
- Derfor har det taget tid at få endelige svar. Men nu er jeg klar til min version af grøn koncert i omgivelser a la Smukfest i Skanderborg, siger Simon Peter Hansen-Nord.

Der er ikke overladt noget til tilfældigheder, og han har også entreret med DitoBus om at køre shuttlebus.
- Der er afgang fra busholdepladen ved Borgerservice på Jernbanevej i Holbæk og fra Svinninge Station. Hvis man vil med bussen, skal der tilkøbes billet samtidig med køb af koncertbillet. Prisen er 70 kroner hver vej fra og til Holbæk og 35 kroner fra og til stationen, tilføjer han.

Der er 1900 billetter, som efter planen sættes til salg på Ticketmaster på fredag. Prisen er 520 kroner og 800 kroner for en VIP-billet.
Med frivillige bliver der 2000 i parken, hvor alle gældende restriktioner overholdes. Sikkerhedsplan for coronasikkerhed og afvikling af koncerten har han overladt til et professionelt sikkerhedsfirma.

- Efter jeg i går lagde koncerten på Facebook, kom der mange tilkendegivelser og opringninger, og mange har sagt, det er en fed idé. Min forventning er, at alle 1900 billetter bliver solgt. Datoen er valgt, fordi det er en uge med mange sommerhusgæster i Odsherred, der kunne have lyst til en ekstra oplevelse, tilføjer han.

Bliver det en succes, og er tilbagemeldingerne positive, afviser han ikke en sommerkoncert i parken i 2022.
Det vil dog blive på lidt andre vilkår. Modsat er der længere tid til planlægning, konstaterer han.
- I år er et specielt corona-år. Næste år er festivalerne forhåbentligt tilbage, og det kan blive svært for en lille endags-koncert, tror Simon Peter Hansen-Nord.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk