29. maj 2020
Susanne Rasmussen, Jørgen Rasmussen og Kasper Jensen i de nyindrettede lokaler på Kalundborgvej. Foto: Henrik Uhre-Prahl
gallery icon

Se billedserie

Susanne Rasmussen, Jørgen Rasmussen og Kasper Jensen i de nyindrettede lokaler på Kalundborgvej. Foto: Henrik Uhre-Prahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: - Vi kan og må det hele

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Vi kan og må det hele
Holbæk - 23. oktober 2019 kl. 06:57
Af Henrik Uhre-Prahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Vi kan og må det hele.
En måske lidt flot bemærkning i nogles ører, men den er reel nok og bunder i det faktum, at de nyetablerede ejendomsmæglere i firmaet Casa Bolig ikke er tilknytte nogen ejendomsmæglerkæde. Og etableringen af egen butik på Kalundborgvej 102 er den første af slagsen - en ikke-kæde ejendomsmægler - i Holbæk.

Jørgen Rasmussen forklarer: - I og med at vi ikke er tilknytte nogen kæde er vi ikke underkastet nogen form for restriktioner eksempelvis i forhold til type af ejendomme eller geografi. Det betyder, at vi kan handle, hvor det passer os - og med hvilken som helst type ejendomme eller grunde.

Stor butik
Jørgen Rasmussen er en af de tre ejendomsmæglere - de to andre er Susanne Rasmusssen (ej i familie med Jørgen) og Kasper Jensen. De slog sig sammen for snart mange måneder siden i et - som de selv kalder det - »skummelt baglokale« i Blegstræde i Holbæk. Herfra opererede mens de søgte efter butikslokale med en god beliggenhed.

- Vi vil gerne have en reel butik, hvor folk kan se os og vores tilbud - og komme ind og snakke ejendom med os, forklarer Susanne Rasmussen.

- Og efter de første uger her på Kalundborgevej kan vi se, at det virker sådan: folk vil gerne snakke ejendom, også uforpligtende.

I de to store butiksvinduer ud mod Kalundborgevej er der ikke de traditionelle rækker af farvestrålende A4-ark med boligtilbud. De er afløst af to store skærme, hvor aktuelle ejendomstilbud vises digitalt. Tilbud som naturligvis også kan ses på www.casab.dk.

Tre plus Finn
De tre indehavere har tilsammen mere end 80 års erfaring i branchen.

- Det tæller, lyder det overbevisende fra Kasper Jensen.

Selv har kan sit geografiske udgangspunkt på Kalundborgegnen, hvor han har opereret i adskillige år. De to andre har deres primære lokalkendskab på Holbæk-egnen og i Odsherred. Og dertil kommer Finn Nør-Pedersen, ejendomsmægler bosat i Hvalsø - erfaren som få og nu også en del af teamet i Casa Bolig, men med base i Hvalsø.

- Vi dækker ikke kun geografisk bredt, men også fagligt med de job-erfaringer vi nu engang har hver især, så samlet set er vi et stærkt team, slutter Kasper Jensen.

Casa Bolig tager sig af alle former for salg og vurdering af alle typer ejendomme på Sjælland, også erhvervsejendomme. Desuden valuar-vurderinger for andelsboligforeninger og erhvervsejendomme.

Reception fredag

Nu er firmaet kommet på plads i de nyindrettede lokaler på Kalundborgvej. Det markeres med en reception for venner og bekendte, kunder, samarbejdspartnere og naboer på fredag, den 25. oktober, hvor Casa Bolig byder inden for fra klokken 14 til 17.

Åbningen markeres også på anden vis med særlig tilbud om markedsføring til boligsælgere, der sætter deres bolig til salg inden 1. december.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk