25. januar 2021
Christian Ahlefeldt-Laurvig og Søren Stavnskær fra Liberal Alliance, som sidder i Holbæk Byråd, udelukker at pege på Søren Kjærsgaard (V) som borgmester. Foto: Per Christensen
Christian Ahlefeldt-Laurvig og Søren Stavnskær fra Liberal Alliance, som sidder i Holbæk Byråd, udelukker at pege på Søren Kjærsgaard (V) som borgmester. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: LA udelukker også Kjærsgaard

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LA udelukker også Kjærsgaard
Holbæk KV17 - 13. november 2017 kl. 19:25

Hvis Holbæk Kommunes nuværende borgmester skal have en tredje periode på posten, kommer det ikke til at ske på baggrund af mandater fra Liberal Alliance. For Liberal Alliance, som i dag har to medlemmer af Holbæk Byråd, melder nu klart ud, at de ikke peger på Søren Kjærsgaard (V) som borgmester ved kommunalvalget den 21. november.

Det er ellers kun få dage siden, at Liberal Alliances borgmesterkandidat Christian Ahlefeldt-Laurvig meldte ud, at partiet ikke vil udelukke nogle af de andre borgmesterkandidater på forhånd, hvis Christian Ahlefeldt-Laurvig ikke selv kan få posten.

- På Torvet i lørdags var der flere borgere, som var i tvivl om budskabet. På den baggrund, synes vi, der er brug for at sende et klart signal. Vi peger ikke på Søren Kjærsgaard. Vi sagde det ikke fra starten, fordi det var vigtigst for os at signalere, at vi gerne vil have et samarbejde med de borgerlige partier - herunder Venstre, forklarer Christian Ahlefeldt-Laurvig.

LA peger stadig på sig selv til borgmesterposten. Derudover er målet at få lavet en bred konstitueringsaftale, som er blå. Eller i hvert fald overvejende blå med et eventuelt rødt islæt.

Dansk Folkeparti er på nuværende tidspunkt det eneste parti, som ikke har udelukket at pege på Søren Kjærsgaard (V). Fra DF er meldingen, at man ikke udelukker nogen, fordi man på nuværende tidspunkt slet ikke ser et alternativ til partiets egen borgmesterkandidat, John Harpøth.

Læs mere i dagbladet Nordvestnyt mandag.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk